2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Extra

Andy Vajna: Amerikában foganhat a gyermekük

Andy Vajna és felesége, Tímea most több ezer kilométer távolságban élnek egymástól, de mint a filmügyi kormánybiztos a Lokálnak elmondta, ez cseppet sem gyengíti, inkább megerősíti a kapcsolatukat. Andy Vajna ráadásul azt is elárulta, hogy külföldön minden készen áll a babaprojekthez.

Andy Vajna és Vana Tímea /Fotó: Facebook

Vajna Timi már hetekkel ezelőtt kiköltözött Amerikába, míg férjét, Andy Vajnát Budapesthez kötik magyarországi teendői. Tímea célja, hogy megszerezze az amerikai állampolgárságot, az erre vonatkozó törvény azonban nagyon szigorú: az üzletasszony csak kisebb megszakításokkal hagyhatja el az államok területét, öt éven belül összesen két és fél évet kell az USA-ban töltenie. A párnak azonban semmi kétsége: a távolság még szorosabbra fűzi házasságukat.


– Timi talpraesett, tudatos nő, nem féltem őt attól, hogy most néhány hónapig távol vagyunk egymástól. Ugyan egy óceán választ el minket, mégis közel érzem magamhoz, hiszen mindennap, akár többször is beszélünk telefonon. Távol vagyunk, de mégis közel, így mondanám – mosolygott Andy Vajna.

– A mai kommunikációs eszközök már bármit lehetővé tesznek. Ami fontos, azt így is azonnal tudatjuk a másikkal – mondta a Lokálnak a filmügyi kormánybiztos, aki azt is elárulta, hogy mikor látja legközelebb Timit.


– Pontos időpontot nem beszéltünk meg, de valószínű, hogy legközelebb három hónap múlva találkozunk. Addig is napi kapcsolatban vagyunk – újságolta Andy Vajna, aki reméli, minél hamarabb a karjában tarthatja Timivel közös babájukat. Amerikában ugyanis kinéztek egy lombikprogrammal foglalkozó céget, amely segítene a párnak, hogy közös gyermekük születhessen.

– Az, hogy Timi nincs Magyarországon, semmit sem befolyásol ebben a témában. Sőt már korábban elintéztünk mindent, hogy ha egyszer úgy dönt, bármikor belevághat odakint a programba, de természetesen nem emiatt ment ki. Találtunk egy megfelelő intézményt, ezért amikor ő úgy érzi, hogy eljött az idő, ott lesz a lehetőség. Én mondtam neki, hogy felőlem bármikor jöhet a baba, már nagyon várom, de minden döntést ez ügyben rábíztam.

A fiatal üzletasszony tavaly ősszel a Lokálnak elárulta, hogy leghőbb vágya, hogy anya lehessen, két éven belül pedig szeretné, ha saját gyermeke gügyögne a karjában. A sajtó által emlegetett béranyaság gondolatára pedig csak legyintett, hiszen már rég tervben volt a külföldi lombikprogram. – A leghőbb vágyam, hogy átélhessem a várandósság minden szakaszát, eszembe sem jutna a béranyaság. Nem zavarnának a reggeli rosszullétek és az sem, hogy egy időre átalakul a testem. Tényleg minden pillanatát szeretném megélni ennek az érzésnek – mesélte korábban Tímea, akinek minden bizonnyal kényelmesebb és minden szempontból nyugodtabb lenne amerikai ott-tartózkodása idején kihordani férjével közös babáját, hiszen itthon minden lépését fotósok hada lesné.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.