2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Extra

Apáti Bence a nulláról kezdett új életet

A tánc mellett énektudását is megcsillogtathatja Apáti Bence a TV2 vasárnap induló A Nagy Duett című műsorában, ahol Vincze Lilla énekesnő párja lesz. Bence nem tagadja, hogy bizony egzisztenciálisan is jól jön neki a műsor, hisz élénken emlékszik még arra, hogy korábban kuporgatnia kellett.

Apáti Bence /Fotó: Máté Krisztián)

Apáti Bence mondhatni az ország ügyeletes szépfiúja lett egyik pillanatról a másikra, amikor először megjelent a TV2 képernyőjén. A Kismenők egykori zsűritagjaként örömmel mondott igent A Nagy Duett zenés megmérettetésére. – Nagyon szeretek énekelni, de hozzá kell tennem, nem mindenki örül ennek – kezdte nevetve a Lokálnak a balettművész. – Jártam zeneiskolába gyerekkoromban, csellóztam, imádom a zenét. Az operettes színész kollégákkal pedig mi, táncosok olykor elmentünk karaokézni, ahol általában megalázó vereséget szenvedtünk, ettől függetlenül nekem nem szegi kedvem semmi, énekelek rendületlenül – mondta mosolyogva Bence, aki ma már őszintén tud nevetni az elmúlt évek megpróbáltatásain is.


Bence ugyanis közel öt évvel ezelőtt, két év házasság után vált el feleségétől. Ugyan ma már boldog kapcsolatban él párjával, Leával, anyagilag azonban még csak most kezd helyrejönni az élete. – Konkrétan egy bőrönddel költöztem el annak idején otthonról, mindent hátrahagytam, szinte a nulláról kezdtem újra. Nem mondom, hogy nem volt nehéz, de most már jóval rendezettebb az életem. Ma már nem kell azt számoljam minden hónap végén, hogy hány májkrém van még a hűtőben, de tagadhatatlan, hogy volt, amikor minden fillér számított. Nem szégyellem, sőt, azt gondolom, ebből is rengeteget tanultam lelkileg és emberileg is – mondta kicsit komolyabbra fordítva a szót Bence, akinek ezek után még egy nehéz időszakot kellett átélnie.

– Nagyon nehéz volt apám halála előtt és után is. Nemcsak nekem, az egész családnak. Épp az előbb említett anyagi okok miatt sem tudtam visszaadni a szerepeimet, a Kismenőket is folyamatosan forgattuk, így alig volt időm meglátogatni az utolsó időkben. Minden korábbi hírrel szemben mi nagyon jó kapcsolatot ápoltunk, az utolsó időszakban azonban tagadhatatlan, hogy nagyon keveset találkoztunk – mesélte Bence, aki édesapja halálát követően egy vádló Facebook-posztot kapott a család egyik barátjától, amiben számon kérték, hogy miért nem törődött az apjával. – Én akkor épp külföldön voltam, a testvérem felhívott, hogy baj van, édesapa állapota rosszabbodott, de mondta, hogy nem kell éjszaka elindulnom, elég lesz, ha másnap hazautazom. Hajnalban azonban jött az újabb telefon, hogy elment. Ugyan csak 12 éves koromig éltek együtt a szüleim, de a mostohatestvéreim is azt mondták, hogy mindig én voltam édesapám kedvence. Mivel sokáig betegeskedett, nekem többször volt alkalmam lélekben elbúcsúzni és elengedni őt, ezért tudok róla most is beszélni. Sokáig fájt, hogy így alakult, hogy a legvégső pillanat nem adatott meg nekünk, mára azonban magamnak is megbocsátottam.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek