EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,71 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Árpa Attila újra boldog kedvese, Gabriella mellett

Közel egy évvel azt követően, hogy házassága zátonyra futott, Árpa Attila egyre többször jelenik meg a nyilvánosság előtt üzletasszony kedvesével, aki a Glamour Woman of The Year-díj-átadó gála egyik legtündöklőbb vendége volt. A vörös szőnyegen pedig az első nyilvános csók is elcsattant.

Árpa Attila és új párja, Gabriella között szemmel láthatóan teljes a harmónia. A múlt héten csütörtökön megrendezett Glamour-díj-átadón alig mozdultak el egymás mellől. A színész az est házigazdájaként volt jelen a gálán, ahol a tömegben elvegyülve párjával olykor bensőségesen megsimogatták egymás karját, hátát, de igyekeztek nem magukra vonni a figyelmet. Akkor merték csak elengedni magukat, amikor úgy gondolták, kevesebben látják őket, mint például a rendezvény kapuja előtti vörös szőnyegen, ahol csak friss levegőre vágyó néhány vendég tartózkodott. Ekkor csattant el egy csók is, amelyet Árpa adott kedvesének.


– Egy érdekes újrakezdés, ami most elkezdődött az életemben. Ez az év erről szól. A színpad, amely nagyon sokáig kimaradt, most ismét a mindennapok része, hiszen a Karinthy Színházban Stephen King Tortúra című thrillerének főszerepét játszom. A filmalappal pedig van egy közös terv, amely a 90-es évek olajmaffiájáról szól. A magánéletemben minden a legnagyobb rendben van, az újrakezdés természetesen itt is értendő, hiszen elváltam és már új párom van, akivel nagyon jól érezzük magunkat – mosolygott Árpa, aki szemmel láthatóan kisimult, sokat viccelődött és nevetett az est folyamán.

Mint mondta, az elmúlt év nem volt könnyű, de a válás már egy jóval korábbi folyamat lezárása volt. Attila és Tomán Szabina ugyanis majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt, tizenegy együtt töltött év után a közösségi oldalon mondták ki: kapcsolatuk évek óta pusztán baráti és csupán közös kislányuk, Amira köti össze őket. A válás terhét minden bizonnyal maga mögött hagyta a színész, hiszen arcán nyoma sem volt feszültségnek. Azóta ő is és exfelesége is más mellett találta meg a boldogságot. Attila pedig természetesen olyan hölgyet választott maga mellé, akit kislánya, Amira is maximálisan elfogad.


A FEM3 csatornáján Várkonyi Andreának kifejtette, hogy számára új párja a tökéletes nő, hiszen minden feltételnek megfelel, amit csak kívánhat. – Önálló, a humorérzék nagyon fontos, saját egzisztencia, tudja, hogy mit akar, nem hagyja, hogy sodorja az élet vagy éppen a férfi, kiáll a saját dolgaiért és véleményéért. A humor rettenetesen fontos, szeressen élni, szeressen enni, szeressen mozogni, legyen legalább olyan szexmániás, mint én – mondta. Attila párja, Gabriella egyébként civil foglalkozású üzletasszony, akivel állítólag már tavaly tavasszal is lencsevégre kapták a színész-producert, miközben az utcán csókolóztak.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.