EUR: 322,65 Ft
CHF: 285,02 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Nagykanizsa

Átépítik a kilátót

Visszavonhatatlanul itt a tavasz, aminek apró jelei a város számos pontján felfedezhetők. Lekerültek a télikabátok, a szabadtéri helyszínek megteltek élettel.

A csónakázótónál pedig a horgászok hada mellett egyre többen sütkéreznek, sétálnak, a vízen pedig a kajak-kenu klub tagjai tréningeznek.

A Csótó kora őszre még vonzóbb lehet (Fotó: MTI/Varga György)

A Csótó hamarosan még vonzóbb lehet, ugyanis sokak régi vágyát teljesítve átépítik a kilátótornyot, a munka szeptemberre készül el. Az egykori fúrótornyot 130 millió forintból újítják meg, ennek költségeit a Zalaerdő Zrt. állja, amely már megkötötte a kivitelezési szerződést a Pesti Építő és Faipari Zrt.-vel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.