EUR: 322,27 Ft
CHF: 285,80 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb III.kerület

Az egész családot várják a FittMóka záróbulijára

Kozma Zsuzsa fitneszedző, zenepedagógus
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kozma Zsuzsanna zenepedagógus, fitneszedző, két gyermek édesanyja, a FittMóka zenés torna 0–104 éves korig rendszer mestere lassan 25 éve a saját maga által írt és előadott dalaira betanított kéz- és lábgyakorlatokkal az egészséges életmódra ösztönöz gyerekeket és felnőtteket.

Május 12-én pedig a családokat is várják egy közös évadzáró fittbulira a TVE Kalap u. 1. műfüves pályájára.


– Nagy örömünkre az Óbuda Sport megbízásából folytatódnak vezetésemmel Óbuda-Békásmegyer 16 óvodájában az idén már 9 éve folyamatosan működő FittMóka zenés óvodástornák, aminek eredményeként 2500 kisgyermek havi rendszerességgel ingyenesen tornázhat. A FittMóka rendszer keretében a 13 dalomra betanított kéz- és lábgyakorlatokkal játékos, utánzó mozdulatokkal fejlesztjük zenehallgatás közben a gyermekek ritmusérzékét, mozgáskoordinációját, állóképességét, izomerjét, hajlékonyságát – számolt be a Lokálnak Kozma Zsuzsanna.

A FittMóka zenés torna 0–104 éves korig rendszer célja, hogy a gyermekeken keresztül a szülőket és a nagyszülőket is az egészséges életmódra, a heti rendszeres mozgásra és a helyes táplálkozásra ösztönözze.


A Flórián téren római emlékek között tornázhatunk Kozma Zsuzsával az önkormányzat közösségi tornáján (Fotó: Keresztesi Balázs)

 • A FittMóka zenés torna idei, évzáró bemutatója május 12-én 17.30-kor a 9. Óbudai Fitt Móka Fitt Családi Percek rendezvényen lesz, ahol a Fitt Anya, Fitt Apa, Fitt Pedagógus verseny mellett tervezzük az „egy időben egyszerre legtöbb gyerek tornázik” rekordjának felállítását is – tudtuk meg Kozma Zsuzsannától, aki az ugyancsak nagy sikert aratott, az aktív időskorúak körében népszerű, ingyenes szabadtéri közösségi torna vezetője is a Flórián és a Csobánka téren.

A rendezvényen közös zenés bemelegítéssel, családi tornával, játékkal, versenyekkel, sportbemutatóval, tombolával várják az érdeklődőket, és a FittMóka Családi Percek természetesen közös nyújtással zárul.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.