EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,71 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Balázs tarolt a díjátadón

A vezető televíziós szakújságírókból álló zsűri idén is megszavazta a jelölteket, és csütörtök este a Pesti Vigadóban átadták a Televíziós Újságírók Díját a győzteseknek. Kétségkívül az est legnagyobb nyertese Sebestyén Balázs lett, aki dupla elismerésben részesült: 2016 legjobb műsorvezetőjének választották, és comedy show-műsora is vitte a prímet.

– Én szívem szerint a díjat Gundinak vagy Tillának adtam volna. A 2016-os év inkább róluk szólt, mint rólam. Szerintem ezt most nekik kellett volna megnyerniük, de a szakma így döntött, és persze én ennek nagyon örülök – mondta a Lokálnak Balázs, akit Hajós András követett a pódiumon, ugyanis a legjobb dokumentarista realitynek járó díjat a TV2 Dalfutárja zsebelte be.


/Fotó: Mészáros Diána

A legjobb nagyszabású show-műsort szintén a csatorna produkciója, a Nagy Duett nyerte, a legjobb női műsorvezető zsinórban harmadszor is Ördög Nóra lett, a legjobb zsűritag pedig Gáspár Laci. Az HBO által készítette Aranyélet elnyerte a legjobb magyar sorozat díját, a filmben nyújtott alakításáért pedig Ónodi Eszter érdemelte ki a legjobb színésznő, Anger Zsolt pedig a legjobb színész díjat.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.