EUR: 322,80 Ft
CHF: 285,74 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Belföld

Dopeman emberei megrúgták a liberálisok aktivistáját?

A rendőrség kiszállása vetett véget annak a csetepaténak, amely még múlt szombaton történt Budapesten, a VIII. kerületi Mátyás téren. Az MSZP által támogatott Dopeman aktivistái tűztek össze a liberálisok jelöltjeként induló Bolba Márta egyik aktivistájával, Erőss Gáborral. Legfeljebb ennyi a biztos a történetben, ugyanis mindkét fél másképp emlékszik az eseményekre.

Nemcsak szókarate zajlik immár a balliberális pártok között. Józsefvárosban április 23-án időközi választások lesznek, amelyen függetlenként indul az MSZP által támogatott Pityinger László, ismertebb nevén Dopeman és a liberálisok független jelöltjeként induló Bolba Márta is. Szombaton tettlegességig fajult egy vita a Dopeman- aktivisták és Erőss Gábor között, aki a Párbeszéd józsefvárosi önkormányzati képviselője és Bolba egyik támogatója.


– A két gyermekemmel jártunk a helyszínen, és szerettem volna egy Dopeman-szórólapot kérni, hogy megismerjem, mit is kínálnak a programjukban. Erre egy nagy hangú férfi agresszív stílusban szidalmazni kezdte a Párbeszédet, majd szóváltás alakult ki köztünk, amit én a fényképezőgépemmel szerettem volna megörökíteni – mondta a Lokálnak Erőss Gábor, akinek ezt követően a kamerát tartó jobb kezébe rúgtak, elvették tőle a gépet és letörölték azt a felvételt, amely a rúgást bizonyította volna.

Erőss Gábor még nem tudja tesz-e feljelentést /Fotó: Facebook

– Csak akkor kaptam vissza a fényképezőgépet, amikor az általam kihívott rendőrök negyedóra elteltével megérkeztek – mondta Erőss, aki lapunknak tagadta, hogy nőket kurvázott volna le. Arra a kérdésünkre, hogy tett-e rendőrségi feljelentést, a képviselő annyit mondott: mivel nem sérültem meg és nekem nem az MSZP-vel kell harcolnom, még gondolkodom rajta.
A Lokál megkereste Dopemant is, aki nem volt ott a helyszínen, így csak elmesélésekből értesült a történtekről. – Ezek az emberek a kampányomat jöttek segíteni, igazából Fekete Zoltán kivételével nem is ismerem őket. Békésen osztogatták a szórólapokat, amikor történt valami – mondta a rapper.

Dopeman: történt valami /Fotó: MTI

– Erőss Gábor odament hozzájuk és keresetlen szavakkal illette őket. Arcukba nyomta a kamerát, sőt le is kurvázott egy-két nőt. Erre az aktivisták Erőss felé rúgtak, de hangsúlyozom, hogy nem találták el – mesélte el a történetet Dopeman, aki a történtek után találkozott Erőss Gáborral és állítása szerint békésen elbeszélgettek.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek