2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Belebetegedett a válásba Brad Pitt

Drasztikusan lefogyott és kerüli a nyilvános megjelenéseket Brad Pitt. Az 53 éves színész szervezete szemlátomást egyre kevésbé tolerálja a válása körüli hercehurcát, többen attól tartanak, hogy valamilyen súlyos betegség sújtja a világ legsármosabb színészét.

Egyre rosszabb állapotban van Brad Pitt. A legfrissebb információk szerint a színész sorra mondja le nyilvános megjelenéseit, legutóbb a múlt a vasárnapi Oscar-gálára mondott nemet. A sztárt legutoljára több mint egy hónapja láthatták a rajongók, a Golden Globe-on, ahol sokan megdöbbentek megváltozott külsején: a színész kisfiús sármja már a múlté, helyette beesett és sápadt volt az arca.


A legfrissebb fotóit elnézve Pitt valóban sokat fogyhatott, és közeli barátai szerint egyre nehezebben viseli a viaskodást Angelina Jolie-val hat gyermekük elhelyezését illetően. Többen úgy vélik, hogy a botrányra komolyan ráment Brad egészsége, egy közeli barát állítása szerint szakácsot kellett fogadni a sztár mellé, hogy felhizlalják egy kicsit. A meghökkentő híreket az is alátámasztja, hogy jelenleg nincs előkészületben vagy forgatás alatt álló filmje sem.

Kapcsolódó Cikkek

  • Születésnaposok indítják a klubszezont

    Születésnaposok indítják a klubszezont

    Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

  • Rangos díjat kapott a Nanushka

    Rangos díjat kapott a Nanushka

    A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.