2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Extra

Belebetegedett a válásba Brad Pitt

Drasztikusan lefogyott és kerüli a nyilvános megjelenéseket Brad Pitt. Az 53 éves színész szervezete szemlátomást egyre kevésbé tolerálja a válása körüli hercehurcát, többen attól tartanak, hogy valamilyen súlyos betegség sújtja a világ legsármosabb színészét.

Egyre rosszabb állapotban van Brad Pitt. A legfrissebb információk szerint a színész sorra mondja le nyilvános megjelenéseit, legutóbb a múlt a vasárnapi Oscar-gálára mondott nemet. A sztárt legutoljára több mint egy hónapja láthatták a rajongók, a Golden Globe-on, ahol sokan megdöbbentek megváltozott külsején: a színész kisfiús sármja már a múlté, helyette beesett és sápadt volt az arca.


A legfrissebb fotóit elnézve Pitt valóban sokat fogyhatott, és közeli barátai szerint egyre nehezebben viseli a viaskodást Angelina Jolie-val hat gyermekük elhelyezését illetően. Többen úgy vélik, hogy a botrányra komolyan ráment Brad egészsége, egy közeli barát állítása szerint szakácsot kellett fogadni a sztár mellé, hogy felhizlalják egy kicsit. A meghökkentő híreket az is alátámasztja, hogy jelenleg nincs előkészületben vagy forgatás alatt álló filmje sem.

Kapcsolódó Cikkek