2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Brad Pitt titokban látogatja a gyerekeit

Brad Pitt Kambodzsába utazott, ahol Angelina Jolie legújabb filmjét forgatja, és ahova a gyerekeit is magával vitte. A válófélben lévő pár nem békül, de végre szóba állnak egymással. Most Brad Pitt titokban, gyermekei tudta nélkül utazta át a fél világot, hogy láthassa őket.

Az E! News forrása szerint Angelina több időt tölt a kicsikkel, mint Pitt, de a színész igyekszik minden lehetőséget kihasználni. Állítólag a gyerekek is keveslik az időt, hiszen volt, amelyik inkább hazautazott volna Pitt-tel Los Angelesbe, hogy többet lehessen vele, Jolie azonban jobbnak látta, ha nem szakad szét a család.


Angelina Jolie és a gyerekek /Fotó: Profimedia, Splash

Közös programról azonban szó sem lehet, a helyi nevezetességeket külön-külön keresték fel a gyerekek a két szülővel.

Ez történt korábban:


Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.