EUR: 321,27 Ft
CHF: 284,65 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Brad Pitt titokban látogatja a gyerekeit

Brad Pitt Kambodzsába utazott, ahol Angelina Jolie legújabb filmjét forgatja, és ahova a gyerekeit is magával vitte. A válófélben lévő pár nem békül, de végre szóba állnak egymással. Most Brad Pitt titokban, gyermekei tudta nélkül utazta át a fél világot, hogy láthassa őket.

Az E! News forrása szerint Angelina több időt tölt a kicsikkel, mint Pitt, de a színész igyekszik minden lehetőséget kihasználni. Állítólag a gyerekek is keveslik az időt, hiszen volt, amelyik inkább hazautazott volna Pitt-tel Los Angelesbe, hogy többet lehessen vele, Jolie azonban jobbnak látta, ha nem szakad szét a család.


Angelina Jolie és a gyerekek /Fotó: Profimedia, Splash

Közös programról azonban szó sem lehet, a helyi nevezetességeket külön-külön keresték fel a gyerekek a két szülővel.

Ez történt korábban:


Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.