EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Extra

Busszal menekült tárgyalásáról Oszter Sándor

Csütörtökön folytatódott az a tárgyalás, ahol Oszter Sándor ötödrendű vádlottként állt a bíróság elé. A színészt befolyással való üzérkedéssel vádolják. Az első alkalommal betegségre hivatkozva nem jelent meg a tárgyaláson, de csütörtökön már ő is tiszteletét tette.

Oszter Sándor komótosan, kissé morcosan lépett be a tárgyalóterembe, ahol ötödrendű vádlottként jelent meg. Az ügyben új bírót jelöltek ki, ezért az első néhány óra iratismertetéssel zajlott, valamint a bizonyítási eljárás is megkezdődött.


Fotó:Mészáros Diána

– Én egy forgatókönyvet vettem az ügy egyik vádlottjától másfél millió forintét. Ártatlan vagyok, úgy kerülhettem bele ebbe az egészbe, hogy Oszter Sándor neve remekül hangzik a többieké mellett. Ez világos! – mondta a színész, aki a tárgyalás után azonnal elviharzott.

/Fotó: Lokál

Kétségbeesésében a Lokál munkatársától kérdezte meg, hogy merre találja a villamos- vagy a buszmegállót. – Reggel az ügyvédem hozott el a tárgyalásra, most viszont a Moszkva térre (ma már Széll Kálmán tér – a szerk.) sietek, onnan visznek tovább – mondta a színész, aki amint meglátta a megállóban az indulásra kész 7-es buszt, az autók között átrohanva futott, hogy még elérje. Szerencséje volt, mert a járat vezetője észrevette és megvárta. Oszter Sándor jogosítványát korábban ittas vezetés miatt bevonták, csak jövőre kaphatja vissza, ezért volt kénytelen a busz után futni.


A vád szerint Oszter Sándor és néhány társa a szökésben lévő híres fogathajtó üzletembernek, V. T. T.-nek körülbelül ötvenmillió forintért cserébe segítséget ajánlottak, mondván, a korábbi adócsalási ügyéből kimosdatják: megkennek bírókat, valamint megszerzik azokat az elmeorvosi papírokat, amelyekkel a férfi szabadlábon védekezhet. Oszter Sándort befolyással való üzérkedéssel vádolják.

Kapcsolódó Cikkek