EUR: 322,83 Ft
CHF: 285,68 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Dakota Johnson büszke természetes idomaira – Fotók!

A szürke ötven árnyalatának sztárja visszafogott megjelenését mindig megspékeli egy kis cicivillantással, és ahogy a filmvásznon, úgy a való életben is szexi kettősség jellemzi.

A napokban az Elton John 70. szülinapja alkalmából rendezett bulin mutatta meg idomait egy virágos szettben, de korábbi képeit nézve is feltűnik, hogy a cicimutogatás elengedhetetlen a 27 éves színésznőnél, aki egyelőre nem állt be a mellnagyobbítást népszerűsítő sztárok közé.


 

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.