EUR: 317,73 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 17., vasárnap
Donát

Extra

Palvin Barbi ragyogott a Glamour-gálán – Fotók!

Múlt hét csütörtökön adták át a Glamour Woman of the Year 2017 díjait, aminek keretében hatalmas partit csapott a magyar celebvilág krémje.

A szexi ruhák között a nadrágkosztüm, a lábvillantós miniruhák és a dekoltázsok hódítottak. A legextrémebb ruhakölteménnyel idén Pásztor Anna büszkélkedhetett, aki egy különleges indián nyakéket viselt a derekán, ruhája felső része pedig PVC-ből készült. – Mojzes Dóra segítségével predátor asszonyra vettem a figurát – jegyezte meg Anna nevetve, akinek hajába is tollakra hasonlító díszt fontak.


Pásztor Anna
Fotó: Mészáros Diána

Anna extravagáns szettje mellett Aleska, vagyis Sáfrány Emese fejdísze és mély dekoltázsa is odavonzotta a tekinteteket.

Sáfrány Emese /Fotó: Mészáros Diána

Hosszú combjával és porcelánbaba szépségű arcával Palvin Barbi mindenkit elvarázsolt. Interjút ugyan nem adott, de többekkel készített közös szelfit.

Palvin Barbi
Fotó: Mészáros Diána

Sarka Kata is a dekoltázsra helyzete a hangsúlyt, szolid fekete nadrágban és egy rafinált felsőben pózolt.

Sarka Kata
Fotó: Mészáros Diána

Dobó Kata, aki a Glamour Woman of the Year 2017 legjobb színésznőjének járó díjat vihette haza, egy extrém övvel és vörös szoknyájához tökéletesen passzoló rúzzsal dobta fel a szettjét.

Dobó Kata
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

  • Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte A Dal 2019 második elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Szekér Gergő és Nagy Bogi, a tévénézők szavazataival a Fatal Error jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.

  • A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    Negyedik próbálkozásra sikerült csak vízumot kapnia az Egyesült Államokba a 10 Oscar-díjra jelölt Roma című film egyik mexikói szereplőjének, aki így részt vehet a február 24-i Oscar-díjkiosztó gálán.