2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Pécs

Díjazták a sportiskolák munkáját

Az elmúlt év legeredményesebb hazai sportiskoláját és azok sportolóit díjazta a Sportiskolák Országos Szövetsége. A pécsiek sem távoztak üres kézzel. A riói olimpia nagy meglepetése, a pécsi Kenderesi Tamás Magyarország legeredményesebb sportiskolásának járó díját vehette át.

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. az 500 fő feletti egyesületi sportiskolák kategóriában lett második. Réfi Eszter, a PSN Zrt. sportiskola igazgatója 150 ezer forint értékű sporteszközutalványt vehetett át. A Magyarország Legjobb Sportiskolája kitüntető címre négy kategóriában 23 intézmény pályázott. A  Legjobb Sportiskolás címre 31 sportolót javasoltak.


A pécsi fiút nemcsak teljesítménye, hanem „sajtburesze” is emlékezetessé tette a riói olimpia után, ahol bronzérmet nyert

Nyeregbe, Pécs!

Április 8-án, szombaton 10 órakor rendezi a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. a Hauni kerékpártúrát, amelyen bárki ingyen vehet részt. Nevezni a Hauni Hungária Gépgyártó Kft. Móra Ferenc utcai gyáránál lehet 9.00 és 9.45 között. Két táv közül választhatnak az indulók, a rövidebb kör 20 kilométer hosszú (Pécs–Pellérd–Görcsöny–Pellérd–Pécs), a bátrabbak azonban a dupláját is teljesíthetik (Pécs–Pellérd–Görcsöny–Ócsárd–Görcsöny–Pellérd–Pécs). Mindkét távon 2 óra a szintidő. A célba érkezőket ebéddel várják.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.