EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 15., vasárnap
Valér

Külföld

Drog miatt rabolnak ki nyugdíjasokat a migránsok

Egyre jobban nő a szexuális zaklatások száma, jelentette be az uppsalai rendőrség. A statisztikai adatok szerint egy év alatt hatvan százalékkal nőtt meg az ilyen támadások száma. A rendőrség szerint különösen aggasztó, hogy a Svédországba kísérő nélkül érkező migránsok újabban nyugdíjasokat rabolnak ki, hogy a megszerzett pénzből kábítószert vásároljanak maguknak.

Daniel Larsson svéd rendőr szerint a hatóságoknak olyan ügyekben kell eljárniuk, amik korábban nem voltak jellemzőek. Egy korábbi nyilatkozatból idézve elmondta, hogy az elmúlt évekhez képest teljesen megváltoztak az utcák, ez pedig az országba érkezett százezres migránstömeg miatt van – írja a 888.hu.

A rendőrség szerint a bűncselekmények egyik kiváltó oka, hogy egyre többen használnak kábítószereket a városban. A heroin-kereskedelem jelenleg aranykorát éli.

.

Kapcsolódó Cikkek

  • Folytatódhatnak a Macron nyugdíjreformja elleni tüntetések

    Folytatódhatnak a Macron nyugdíjreformja elleni tüntetések

    A vasúti és a városi tömegközlekedést Franciaországban kilencedik napja lebénító sztrájk akár karácsonyig is folytatódhat a szakszervezetek pénteki tájékoztatása szerint, annak ellenére, hogy a kormány jövő hétre ismét párbeszédre hívta a nyugdíjreform ellen tiltakozó csoportokat.

  • A kárpátaljai magyarság mindig számíthat Magyarországra

    A kárpátaljai magyarság mindig számíthat Magyarországra

    A kárpátaljai magyarság mindig számíthat Magyarországra – jelentette ki Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője pénteken az MTI-nek annak kapcsán, hogy rászoruló családoknak és a helyi iskolában tanuló gyermekeknek vitt adományt és ajándékcsomagokat Tiszakeresztúrra, valamint találkozott a helyi magyarság képviselőivel.