EUR: 322,80 Ft
CHF: 285,74 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Belföld

Egy gyurmaszörnynek a WC sem ellenfél

Új gyurmát kapott az a kisfiú a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.-től, aki két hete a vécélefolyóba ejtette zöld gyurmaszörnyét. Áron a történtek után könnyfakasztó levelet írt a cégnek, hogy juttassák vissza neki kis kedvencét.

Fotó: Facebook

Volt Áronnak egy gyurmája. „Sohakinemszáradó”, zöld. És még szemek is tartoztak hozzá. Egyszer „cuki”, majd kevésbé „cuki” szörnynek tűnt, máskor állattá alakult. Éjszaka az éppen aktuális alakjában odaült Áron ágya mellé, onnan lógatta lefelé a lábát, már ha éppen volt neki. Nappal pedig mindenhová elkísérte. Még oda is, ahová a király is gyalog jár… A minap, éppen ott, a lény-barát a lefolyóba pottyant. Áron bömbölt érte, Marci és Ambrus pedig Áronért. Villával felfegyverkezve próbáltuk kimenteni, de hiába: a villa hegyéről újra visszazuhant, a vízsugár pedig végleg elsodorta. Áron még jobban bömbölt érte, Marci és Ambrus még jobban Áronért. Marci közölte velem, hogy eddig azt hitte, az otthonunk biztonságos hely a világban, de most kiderült, hogy van benne egy veszedelmes lyuk, ahol bármi kieshet.


Mindezt Áron édesanyja, Hunya Csilla írta a legnagyobb közösségi oldalon a „tragédia” bekövetkezése után. A kisfiú annyira szerette volna visszakapni játékát, hogy édesanyjával levelet íratott a Fővárosi Csatornázási Műveknek, melyben többek között azt írta: „kérem, amennyiben fennakadna valamelyik csövükben, vagy odamenne hozzátok, küldjétek vissza a címemre. A lakásunk a magasföldszint 4-ben található”. A levelet az édesanya nem akarta elküldeni, azt tervezte, hogy titokban vesz a fiúnak gyurmát, de férje megtette helyette. És két nap múlva a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. (FCSM) kommunikációs vezetője e-mailen válaszolt, melyben leírta, hogy megajándékozzák Áront egy új gyurmával.

A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. szóvivője, Báthory Mariann, átadja a gyerekeknek a gyurmát

– Nemcsak Áronnak, hanem két testvérének is vettünk ilyen gyurmát – mondta a Lokálnak Báthory Mariann, az FCSM szóvivője. A sötétzöld, piros és kék gyurmák átadására a hétvégén már sor is került, közülük a zöldet természetesen Áron kapta.


További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek