2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb XVIII.kerület XX.kerület

Egy nap az egészségért

Ismét egészségnapot rendezett a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház, ahol ingyenes szűrővizsgálatokkal várták az érdeklődőket.

Múlt szombaton soron kívül fontos eredményeket kaphattak kézhez azok, akik egy délelőttöt rászántak az egészségükre. Egyebek mellett nőgyógyászati, urológiai, tüdő-, bőrgyógyászati szűrést, látás-, csontsűrűség- és talpvizsgálatot is végeztek. A lakosság bármelyik vizsgálaton részt vehetett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.