EUR: 322,80 Ft
CHF: 285,74 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Belföld

Egyszerre belváros, egyszerre agglomeráció

Menetrend szerint halad a Tópark-projekt, az az ingatlanfejlesztés, amely 20 hektáron valósul meg Biatorbágyon, a fővárostól kőhajításnyira. A lakások átadása az utolsó negyedévtől folyamatosan várható, akinek viszont sportolni és kikapcsolódni támad kedve, érdemes már most kipróbálnia a Budapesttől néhány percre lévő új városrészt.

Merthogy ennek szomszédságában, alig ötven méterre van a Törökbálinti-tó, amelynek nemcsak azért tökéletes a fekvése, mert a Tópark-projekt keretében épülő lakóingatlanok jelentős része a víztükörre néz, hanem mert kiváló sportolási lehetőséget kínál, főleg most, hogy a tavasz is beköszöntött.


A tó mentén egy több mint három kilométeres futópálya várja a kocogni vágyókat, a vízi sportok kedvelői pedig a tavon érezhetik igazán jól magukat: rendszeresen tartanak szervezett edzéseket kajakosoknak és kenusoknak is. Vagyis aki a szabadba vágyik, de már megszokta a budapesti „felhozatalt”, annak melegen tudjuk ajánlani a Törökbálinti-tavat.

A Tópark BE MY CITY emiatt is, de nem csupán ezért tűnik tökéletes választásnak. A napokban rendeztek egy – hazai viszonylatban – jelentős lakáskiállítást, ahol a fejlesztést a legnagyobb és legígéretesebb, a főváros budai oldalán található beruházásokkal egy kategóriában jegyezték. A Tópark ugyan egy agglomerációs projekt, ugyanakkor a klasszikus vidéki előnyök mellett a belvárosi, nagyvárosi élet minden kihívásának is megfelel.


Az üzenet a rendezvényen tapasztaltak alapján megérintette az érdeklődőket, legalábbis erre enged következtetni a Tópark iránti fokozott érdeklődés, illetve a stand körüli tumultus. Csendes Balázs, a Tópark BE MY CITY üzletfejlesztési vezetője elmondta, a visszaigazolások szerint a potenciális vásárlók pontosan tudják, milyen igényeik vannak, az ingatlanpiacon bekövetkezett kedvező változások pedig mindennek az anyagi akadályait is csökkentették.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek