2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Életmód

Eláruljuk Szorcsik Viktória tökéletes alakjának a titkát

Szorcsik Viktória gyermekkora óta sportol, elképzelhetetlen számára a lustaság. Lapunknak elárulta, hogy nem kizárólag edzéssel tartja karban magát, testkezelésre is jár, hogy megőrizze tökéletes alakját. Jó időben biciklivel közlekedik, és bár most érte egy kisebb baleset, azt tervezi, hogy átnyergel a görkorcsolyára.

– Harminc felett  jobban oda kell figyelni magunkra, különösen ha sérülések miatt a megszokott mozgásadag lecsökken. Nekem fél éve gerincsérvem lett, ezért a futást kerékpározásra kellett cserélnem, ennek ellenére 1-2 kilót magamra szedtem – mesélte lapunknak Szorcsik Viktória, akit a napokban éppen biciklizés közben ütöttek el a belvárosban. Szerencsére komolyabb baja nem lett, bár a lábadozás időszakában úgy tervezi, inkább görkorcsolyázni fog és továbbra is eljár kedvenc alakformáló kezelésére, az orvosi elektrolipolízisre.


– Tízéves tapasztalatom alapján feltétlenül hiszek a „MediFat Orvosi  Elektrolipolízis módszerben”, ami célzottan a problémás területek zsírpárnáira hat, és nem mellékesen a narancsbőr eltüntetésére is képes. Számomra megnyugtató a tudat, hogy szakorvosok végzik a kezeléseket, és megbízhatóan létrejön az eredmény. Az évek alatt igazi barátság szövődött köztünk dr. Gajdács Ágnessel és dr. Bolya Lászlóval.

A színésznő barátnői közül volt, akinek szülés után segített ez a módszer, de a 40 felettieknek, illetve a férfiaknak is ajánlott a kezelés.


A színésznő testkezelésre is jár

– Én mindig  tudatos voltam magammal szemben, gyermekkorom óta sportolok. Mostanában az egyik kedvencem a speedfitness, emellett odafigyelek a táplálkozásra is, például egy éve nem eszem húst. Nem vagyok azért aszkéta és nem vonok meg magamtól egy-egy finom falatot. Szeretem az édességet, szerencsére abból is van már olyan, ami mentes a cukroktól, hiszen alapvetően nem eszem cukrot. Sokszor az utazások alkalmával problémás az étkezés, de ez tájegységfüggő. Például Amerikában elég nehéz egészségesen élni és elég költséges is, viszont Thaiföldön rengeteg szuper zöldséggel és fantasztikus elkészítési módokkal találkoztam. Az arab országok ételeit is kifejezetten kedvelem, az olasz konyháról ne is beszéljük. Millió helyen voltam már, és remélem, hogy ez a lehetőség még bővül. Szerencsésnek tartom magam és nagyon hálás vagyok azért,  hogy ilyen színes életem van.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek