EUR: 323,57 Ft
CHF: 287,87 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Egyéb Zalaegerszeg

Extrákkal megspékelt turné

Az aranytorkú énekesnő mezítláb dalolva tűnt fel a Megasztárban, egyszerű vajdasági lányként. Őszinte, lélekből jövő dalaival lenyűgözte a zsűrit és a közönséget.

Azóta is hálás a sorsnak, hogy sikeresen alakult az elmúlt 11 éve. Az énekesnő  április 19-én új színpadi látványképpel, innovatív hangzással startol a 2017-es koncertszezonban, amelynek első turnéállomása Zalaegerszeg lesz.


– Elégedett vagy?

– Nagyon. A közönségem nagyon kitartó, kíváncsiak arra, mit csinálok, merre járok. Persze nagyon el lehet fáradni. Feltöltenek, mégis  igyekszem megtalálni a lehetőséget, hogy máshonnan is tudjak energiát meríteni, ezért sokat olvasok, lovagolok. Vajdasági lány vagyok, magyar faluból jövök, nyilván nagy volt a váltás, helyt kellett állnom. De hidd el, megtaláltam a helyem! Otthon vagyok.


– A kezdetek kezdetén gondoltad volna, hogy egy tehetségkutatóból a popzene élvonalába fogsz kerülni?

– Gondoltam, hogy van lehetőségem, nyilván ezért indultam el. De nem tudtam, mi vár rám, egészen más kép élt bennem, mint amit valójában megtapasztaltam. Nem vagyok jellemző sztáralkat. Nem tudom, a sztárság másoknak mit jelent, nekem azt, hogy éneklik a dalaimat, hogy szeretnek ott lenni a koncertjeimen. Nem vagyok bulvárlapszereplő sem, nem ez a fontos, csak egy velejárója, hogy megismernek mindenhol. Szerencsére nekem a népszerűség nem okoz problémát. Kicsi faluból jövök, ahol mindenki mindenkit ismer, köszön a másiknak, tud mindent, innentől kezdve Budapest egy kicsit nagyobb falu. Abszolút a helyén tudom kezelni. Ugyanakkor kellenek a barátok, akik vissza tudják az embert rángatni a földre, és helyreteszik, ha elszállna.

– Ki tudod szűrni azokat a barátokat, akik a „Magdit” szeretik?

– A legjobb barátaim, a nővérem és a bátyám. Nyilván a gyerekkoromból is maradtak nagyon erős, igaz barátságok, és születtek újak is. Kiszűrni azt, hogy ki miért, onnantól kezdve nagyon nehéz, hogy az ember ismert. A régi barátaim közül sokan szerették azt a Magdit is, akivel a kishegyesi játszótéren játszottak, vagy Szabadkán az internátusban velem tanultak. Elég régóta élek Magyarországon, hiszem, hogy ezek a barátságok is igazak. Fontos a jó ítélőképesség. Általában az első kézfogásnál tudom, kivel van és kivel nincs dolgom.

– Az új magyar filmben, a Kincsemben is hallhatunk.

– Igen, a vége főcímdalát énekelem. Megkerestek, és úgy érzem, hogy Kincsem története illik hozzám, hiszen sokat lovagolok. Egyébként a szövegét Hrutka Robi írta, a klip is érdekes, maga a film pedig kerek és szép történet. Annyi ötlet van a lelkemben, tele vagyok, vágyom az ilyen pluszokra. Idén szerettem volna megspékelni a koncertjeimet, különlegesebbé tenni. Kis effektek lesznek Zalaegerszegen is, amelyek feltűnnek a színpadon, de nem árulok el mindent, el kell jönni, meg kell nézni!

Kapcsolódó Cikkek