EUR: 322,27 Ft
CHF: 285,80 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb Dunaújváros

Fedett hellyel bővül a piac

Négyszáz asztallal működik a DVG Zrt. üzemeltetésében lévő dunaújvárosi piac. Lassingleitner Valéria piacvásár-koordinátor a Lokál Exrának elmondta, hogy a keddi, pénteki és szombati napokon mindig felpezsdül a hely. Többek között ezért is indokolt a terület teljes tetőfedése.

Lassingleitner Valéria piacvásár-koordinátor esküszik a piac kínálta friss árukra

– Szükség van a helyre, mert kinőttük a piacot. Az őstermelők és vállalkozók igénylik, hogy a már nem keresett használt piaci részt is befedjük. Valóban nagyon szeretik ezt a vásárlási lehetőséget, rengetegen jönnek, mind a városkörnyéki településekről, mind Dunaújvárosból.


A termények Kulcs, Nagyvenyim, Dunaföldvár, Cece, Bölcske településekről érkeznek. Keresik az őstermelőket, de a vállalkozók is idényjellegű árukkal vannak jelen. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy a piacon vásároljon, mert itt tényleg minden megtalálható – tette hozzá Lassingleitner Valéria.

Nyolcvan őstermelő és közel negyven vállalkozó veszi igénybe a piac nyújtotta lehetőségeket Dunaújvárosban, de a napijegyesek is folyamatosan kínálják portékáikat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.