EUR: 309,00 Ft
CHF: 284,14 Ft
2017. június 26., hétfő
János, Pál

Extra

Filmszereplő lett Pásztor Anna

Pásztor Anna
Fotó: Mészáros Diána

Elkészült az Anna and the Barbies zenekar első dokumentumfilmje, az Álmatlan, amelyet a csapat tavalyi, Fővárosi Nagycirkuszban tartott lemezbemutatója ihletett.

 

A különleges technikájú előadást tizenhat kamera rögzítette, a két rendező, Porkoláb Norbert és Tanca Norbert pedig interjúkkal, összekötő jelenetekkel tette még izgalmasabbá a koncertfilmet.

– Tulajdonképpen ez a film egy vallomás mindarról, ami az én agyamat mozgatja: a beteg, a szép, a furcsa, a zenekar… Tökéletesen megmagyarázza az „Anna and the Barbies jelenség” lényegét – mondta a film sajtótájékoztatóján az énekesnő, aki elárulta, volt olyan rendezői utasítás, ami még őt is meglepte, de állt elébe minden őrültségnek, hogy valami új, valami rendhagyó születhessen.

 

 

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Gal Gadot, a szexi csodanő – Fotók!

    Gal Gadot, a szexi csodanő – Fotók!

    A 32 éves Gal Gadot berobbant a köztudatba, az egész világon ismerik a nevét a Wonder Woman főszerepének köszönhetően, és a rajongók örömére már készül a folytatás is.

  • Mel B nem fizet férjtartást

    Mel B nem fizet férjtartást

    A Spice Girls egykori tagja, Mel B válása egyre mocskosabb. Az amerikai törvények értelmében Stephen Belafonte férjtartást követelhet, ami a TMZ szerint az egyszeri közel 4 millió dollár (1,1 milliárd Ft) mellett havi 12 ezer dollár (3,3 millió Ft).