EUR: 303,21 Ft
CHF: 266,75 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Extra

Filmszereplő lett Pásztor Anna

Pásztor Anna
Fotó: Mészáros Diána

Elkészült az Anna and the Barbies zenekar első dokumentumfilmje, az Álmatlan, amelyet a csapat tavalyi, Fővárosi Nagycirkuszban tartott lemezbemutatója ihletett.

 

A különleges technikájú előadást tizenhat kamera rögzítette, a két rendező, Porkoláb Norbert és Tanca Norbert pedig interjúkkal, összekötő jelenetekkel tette még izgalmasabbá a koncertfilmet.

– Tulajdonképpen ez a film egy vallomás mindarról, ami az én agyamat mozgatja: a beteg, a szép, a furcsa, a zenekar… Tökéletesen megmagyarázza az „Anna and the Barbies jelenség” lényegét – mondta a film sajtótájékoztatóján az énekesnő, aki elárulta, volt olyan rendezői utasítás, ami még őt is meglepte, de állt elébe minden őrültségnek, hogy valami új, valami rendhagyó születhessen.

 

 

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  A Budapesti Operettszínház művészének élete elképzelhetetlen lenne szeretett kutyája Bóni és három cicája nélkül. Károly fontosnak tartja felhívni a figyelmet az állatkínzás elleni küzdelemre.

 • Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Bár szakított kedvesével, Eszterrel, szó sincs róla, hogy újra gyerekei édesanyján, Sarka Katán gondolkodna a producer. Mi több, egyáltalán nem foglalkozik a feleségével Hajdú, akinek gyermekei sem részletezik az édesanyjukkal és annak milliárdos párjával töltött időt.

 • 52 évesen is bombázó Liz Hurley

  52 évesen is bombázó Liz Hurley

  Megállt az idő Liz Hurley felett. Az 52 éves angol színésznő annyira jó formában van, hogy csak ámulunk. Remélhetőleg nem extrém, egészségre ártalmas fogyókúrának köszönheti bomba alakját, azt pletykálják ugyanis, hogy bármire képes, ha a külsejéről van szó.

 • Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Örül Mexikóváros polgármestere a metropoliszban forgatott új Godzilla-filmnek, mert az szerinte az idegenforgalmat is megélénkíti és sokak számára nyújt, ha rövid időre is munkalehetőséget.