EUR: 319,62 Ft
CHF: 277,03 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Sport

Foci helyett vízilabda

Ezúttal nem kell a bőség zavarától tartani a hétvégi fővárosi sporteseményekkel kapcsolatban, hiszen a labdarúgó-bajnokság a vb-selejtezőre való felkészülés miatt szünetel. De sportszerető olvasóink azért nem maradnak esemény nélkül.

A labdarúgó-válogatott Portugália ellen készül, így elég soványra sikeredett a hétvégi fővárosi sportkínálat. Legalábbis ami a futballt illeti, az NB II-ben – sajnos – egyetlen budapesti csapat, a Soroksár szerepel, ám a 26. fordulóban Csákváron vendégeskedik.


A vízilabda szerelmesei azonban jobban járnak, hiszen a bajnokság középszakaszában felsőházi rangadót játszanak: a Vasas az egrieket látja vendégül. Igaz, a rangadó kifejezés ezúttal kissé erőltetett, ez a Vasas már nem az a Vasas, mely néhány évvel ezelőtt szinte biztos dobogóesélyesnek számított, akárcsak a hajdani BVSC, amely ezúttal aligha lesz igazán komoly ellenfele a bajnoki cím megvédésre készülő Szolnoknak.

S ha már az esélytelenek nyugalmát említettük a pólóban a BVSC-vel kapcsolatban, kosárlabdában a hajdan szebb napokat látott – a tabella utolsó helyén álló – MAFC a második helyezett Szombathelyt fogadja. Így talán a vendégek miatt érdemes megnézni a meccset.

Március 18., szombat:

KOSÁRLABDA
Női NB I: MTK–Győr 18.00

VÍZILABDA
Férfi OB I, középszakasz, 5. forduló:
BVSC–Szolnok 17.00
Vasas–Eger 18.00
Miskolc–OSC 18.00
KSI–Honvéd 11.00
UVSE–Debrecen 19.30

Március 19., vasárnap:

KOSÁRLABDA
Férfi NB I:
MAFC–Szombathely 19.00

Együttműködő partnerünk a MOL

Címkék

Kapcsolódó Cikkek