EUR: 309,87 Ft
CHF: 283,63 Ft
2017. június 28., szerda
Levente, Irén

Sport

Foci helyett vízilabda

Ezúttal nem kell a bőség zavarától tartani a hétvégi fővárosi sporteseményekkel kapcsolatban, hiszen a labdarúgó-bajnokság a vb-selejtezőre való felkészülés miatt szünetel. De sportszerető olvasóink azért nem maradnak esemény nélkül.

A labdarúgó-válogatott Portugália ellen készül, így elég soványra sikeredett a hétvégi fővárosi sportkínálat. Legalábbis ami a futballt illeti, az NB II-ben – sajnos – egyetlen budapesti csapat, a Soroksár szerepel, ám a 26. fordulóban Csákváron vendégeskedik.

A vízilabda szerelmesei azonban jobban járnak, hiszen a bajnokság középszakaszában felsőházi rangadót játszanak: a Vasas az egrieket látja vendégül. Igaz, a rangadó kifejezés ezúttal kissé erőltetett, ez a Vasas már nem az a Vasas, mely néhány évvel ezelőtt szinte biztos dobogóesélyesnek számított, akárcsak a hajdani BVSC, amely ezúttal aligha lesz igazán komoly ellenfele a bajnoki cím megvédésre készülő Szolnoknak.

S ha már az esélytelenek nyugalmát említettük a pólóban a BVSC-vel kapcsolatban, kosárlabdában a hajdan szebb napokat látott – a tabella utolsó helyén álló – MAFC a második helyezett Szombathelyt fogadja. Így talán a vendégek miatt érdemes megnézni a meccset.

Március 18., szombat:

KOSÁRLABDA
Női NB I: MTK–Győr 18.00

VÍZILABDA
Férfi OB I, középszakasz, 5. forduló:
BVSC–Szolnok 17.00
Vasas–Eger 18.00
Miskolc–OSC 18.00
KSI–Honvéd 11.00
UVSE–Debrecen 19.30

Március 19., vasárnap:

KOSÁRLABDA
Férfi NB I:
MAFC–Szombathely 19.00

Együttműködő partnerünk a MOL

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kamuti Jenő lett a nemzet sportolója

  Kamuti Jenő lett a nemzet sportolója

  A kormány, a nemzet sportolóinak egyhangú javaslata alapján, a Nemzet Sportolója címet adományozza Kamuti Jenőnek, kétszeres olimpiai ezüstérmes, világbajnok vívónak, a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnökének.

 • Vidal: Ronaldo egy igazi okostojás

  Vidal: Ronaldo egy igazi okostojás

  Cristiano Ronaldo hiába nyert meg szinte mindent az elmúlt idényben, Arturo Vidal, a Bayern München chilei futballistája számára a Real Madrid portugál csillaga csak egy okostóni.

 • Gyurta élete legjobb idejét ígéri a vb-re

  Gyurta élete legjobb idejét ígéri a vb-re

  Hazai pályán, az új Duna Arénában készül a nagy visszatérésre Gyurta Dániel. Az olimpiai és világbajnok úszónak nem jött ki a lépés Rióban, a budapesti vb-n szeretné feledtetni a 2016-os kisiklást.