EUR: 318,32 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 17., vasárnap
Donát

Egyéb

Fókuszban a tehetséges, kreatív és innovatív fiatal vállalkozók

Agria Universitas Egyesület immár nyolcadik alkalommal rendezi meg  a Junior Expot 2017. március 3-4. között Egerben, az Agria Parkban. A fiatal vállalkozók üzleti  kapcsolatépítését célzó szakmai rendezvényen idén mintegy 100 cég mutatja be elsősorban  kreatívipari termékét, többek között ékszereket, bőrtermékeket, ruhadarabokat, filmtechnikai  megoldásokat és lakberendezési ötleteket is. 

Egerben nyitja meg kapuit a VIII. Junior Expo, melynek keretében lehetőséget kapnak a tehetséges 35  év alatti fiatal vállalkozók a bemutatkozásra és konkrét üzleti kapcsolatok kialakítására. Az idei évben  mintegy 100 cég képviselteti magát a rendezvényen. A Junior Expo széles ágazati spektrumot ölel fel,  a laikus és szakmai látogatók többek között az élelmiszeripar, a kreatívipar, a járműipar, a  lakberendezés, a 3D technológiák és a filmtechnika jelentős magyar megoldásait, termékeit is  megismerhetik.


A korábbi évekhez hasonlóan az idén is értékes díjazásban részesülnek azok a vállalkozók, amelyeket  a szakmai zsűri kiemelkedőnek ítél. Az első három helyezett nemzetközi szakmai tanulmányutakon  vehet részt, így bővítve kapcsolatrendszerüket, üzleti lehetőségeiket és exportismereteiket.

FÓKUSZBAN A FIATAL TEHETSÉGES MAGYAR VÁLLALKOZÓK 


A rendezvény főszervezője, az Agria Universitas Egyesület, nagy hangsúlyt helyez a fiatal tehetségek  szakmai támogatására. E törekvésében egyik fontos együttműködő partnere a Magyar Nemzeti  Kereskedőház, mely szakmai programjai keretében kiemelt figyelmet szentel a fiatal magyarországi  és a teljes kárpát-medencei vállalkozók képzésére, exportképességük fejlesztésére, a globális  piacokon is versenyképes termékeik és szolgáltatásaik külpiacra juttatására.

Ennek jegyében a Kereskedőház szerepvállalása kiemelt az idei évi Junior Expon, melynek keretében  különdíjjal jutalmazza a zsűri által legígéretesebbnek ítélt vállalkozást. A Kereskedőház szervezésében  így a kiválasztott cég Krakkóban, egy több napos szakmai programon vehet majd részt, ahol  lehetősége nyílik céglátogatásokra, tárgyalásokon való részvételre, és értékes nemzetközi szakmai  kapcsolatok kialakítására.

A Junior Expo kiállítás és vásár is egyben, az érdeklődők nem csupán magas hozzáadott értékű  technológiai megoldásokat ismerhetnek meg, hanem megvásárolhatják a kiállított termékeket,  valamint izgalmas nyereményjátékokban vehetnek részt. A szökőkútnál található színpadon továbbá  egész napos programok várják a látogatókat, ahol divatbemutatókkal, énekes, táncos produkciókkal,  harcművészeti csoportokkal találkozhat a nagyközönség.

Együttműködő partnerünk a Magyar Nemzeti Kereskedőház.

Kapcsolódó Cikkek