EUR: 322,80 Ft
CHF: 285,74 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Fütyifotókkal zaklatják perverz rajongói Lábas Vikit

Szenvedélyesen szereti a zenét és egyetemista párját is. Még mindig nem hiszi el, hogy igazi énekesnő és csak mosolyog a perverzeken, akik amióta népszerű lett, rendszeresen megtalálják – a Margaret Island énekesnőjével, a 25 éves Lábas Vikivel beszélgettünk.

Eredetileg néprajz szakos, de hatéves kora óta minden vágya, hogy énekesnő legyen. Tizennégy éven át klarinétozott, sőt még a Voice tehetségkutatóban is szerepelt. Azonban a Margaret Island hozta meg számára és a zenekarnak az igazi sikert, hisz ma már alig akad, aki ne hallott volna róluk. Ők azonban még mindig hihetetlennek tartják, hogy májusban már az első nagykoncertjüket adják a Budapest Parkban.


Margaret Island fotó: Margaret Island Facebook

– Az egész úgy indult, hogy a gitárosunk, Füstös Bálint lakásán örömzenéltünk. A Margitszigethez közel lakik és minden fontosabb dolog ott történt vele, ott randizott először, ott focizott. Így jött a név. Én a zenekarnak köszönhetően ismertem meg a Margitszigetet, mert egyébként balatoni lány vagyok – mondta Viki, aki zenét szerez és dalszövegeket is ír.

– Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd énekesnőnek tartanak. Még keresem a helyem az énekesek között, nem tartom magam annak, inkább zenésznek. Amennyire lehet, határozott vagyok, tudom, mit szeretnék és azt véghez is viszem tűzön-vízen át, úgy is mondhatnám, hogy én vagyok a csendes gyilkos a csapatban – nevetett Viki, aki örül, hogy egyre népszerűbb a zenekar, ám annak már kevésbé, hogy furcsa, perverz rajongók is megtalálják.


Margaret Island. Fotó: Csudai Sándor

– Tényleg vannak elborult elmék, akik minden reggel elküldik a férfiasságukat minden létező fórumon. Nem tudom, hogy mit várnak ettől, mindenesetre törlöm, tiltom, jelentem az ilyesmit és próbálok nem foglalkozni vele, mégis csak a másik ember nemi szervéről beszélünk – mondta nevetve, zavartan az énekesnő. Korábban az is előfordult már vele egy fesztiválon, hogy a kordon mellől szedte ki egy kétméteres férfi, aki közölte vele, hogy kávézni viszi, nem volt egy biztonsági ember sem a közelben, de nem lett baj. Persze nem csupán az elvakult rajongóknak nincs esélyük Vikinél, ugyanis két éve foglalt a szíve. Ráadásul nem is egy zenész, hanem egy fiatal egyetemista hódította meg.

Margaret Island. Fotó: Csudai Sándor

– A párom nem zenész, mert azt gondolom, elég egy „bolond” a családban. Két kapcsolatom is volt zenésszel és tönkre is ment. De a mostani párommal nagyon jól megvagyunk, az intelligens szellemiségével tud engem „táplálni”. Fiatalabb nálam és még egyetemista. Tavaly mi írtuk az EFOTT himnuszát, ami a szerelemről szól. Nem véletlenül, már lassan két éve leszünk együtt, és remélem, még nagyon sokáig.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.