2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Gesztesi Károly: Soha többé túlsúlyt!

Térdműtéte után újra edzésbe kezdett Gesztesi Károly, aki ötven felett is vonzó akar maradni. Rémálmaiban sem jöhet elő lógó has, tunya test, így ügyel rá, hogy a sport egyetlen nap se maradjon ki az életéből.

Gesztesi Károly /Fotó: Máté Krisztián

Heteken belül az 54. születésnapját ünnepli Gesztesi Károly színművész, aki év elején komoly térdműtéten esett át, és azóta rohamosan gyógyul. Már aktívan edz, készül a félmaratonra, de a sport szeretete mellett az is ösztönzi, hogy ötven felett is jó formában akar lenni. Sajátos módon ugyan, de a táplálkozásra is odafigyel: késő este nem eszik, de nem is tagad meg magától semmilyen ételt, amit megkíván.


– Pontosan tudom, hol vannak a határaim, ügyelek arra, hogy jó helyeken egyek, vagy ha főzök, akkor jó alapanyagokból készítsem el az ételt, és estefelé sohasem eszem, de ha napközben éppen szalonnát kívánok meg fehér kenyérrel, akkor bizony megeszem. A szervezetem tudja, mikor mire van szüksége. Emellett pedig mindennap sportolok. Szeretném, ha 54 évesen sem sörhasat kellene ölelnie annak, aki hozzám ér, hanem egy jól karbantartott testet – vallotta a Lokálnak a színész, aki cserébe viszont elvárja, hogy párja ne dohányozzon.

– Nekem is van, ami fontos a másik nemnél, mégpedig hogy ne cigizzen. Semmi problémám azzal, ha valaki dohányzik, akár a társaságomban, csak a párom ne tegye. Egyszerűen nem tudok vonzódni olyan nőhöz, aki cigarettázik, nem tudnám megcsókolni – árulta el Gesztesi, aki imádja, ha egy nő életvidám.


– Mindig olyan feleségeim, barátnőim voltak, akik hasonlóak hozzám: szeretnek enni, jókat nevetni, élni. Ez a legfontosabb, én ezt szeretem egy nőben. Az ilyen emberek pedig vonzzák egymást – tette hozzá sejtelmesen a színművész, aki körül most is sok nő legyeskedik.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.