2018. június 17., vasárnap
Laura, Alida

Extra

Harmadik babáját várja Szinetár Dóra

Ismét várandós a Jászai Mari-díjas színésznő Szinetár Dóra, aki negyvenévesen harmadik gyermekét hordja a szíve alatt. A 20 éves Marci és a 9 éves Zorka is nagyon várja a kis jövevényt, aki Dóra második – Makranczi Zalánnal kötött – házasságának gyümölcse.

– Igen, hatalmas az öröm, pár hónap múlva megérkezik az öt éve tartó szerelmünk gyümölcse – nyilatkozta a Blikknek a színésznő, aki őszre várja a baba érkezését, de még szülés előtt nagy meglepetésre készül, az Operettszínházban egy nem mindennapi produkcióban láthatja majd egy ideig utoljára őt a közönség.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A Rolling Stonesról neveztek el egy rovart

  A Rolling Stonesról neveztek el egy rovart

  Százmillió éves borostyánkövekbe zárt, újonnan felfedezett álkérészcsaládot nevezett el a Rolling Stones együttesről egy német rovarkutató, a család tagjai egyenként a brit rockbanda egykori és mostani tagjainak nevét kapták.

 • Családok fesztiválja is az EFOTT

  Családok fesztiválja is az EFOTT

  A Velence tó parti fesztivál nemcsak a bulizni vágyó fiatalokra gondol, hanem a családokra is. A szervezők külön programokkal, kedvezményes jeggyel és gyerekfelügyelettel is készülnek a szülők és csemetéik számára.

 • Segítőjére hagyhatta vagyonát Paudits Béla

  Segítőjére hagyhatta vagyonát Paudits Béla

  Halálos ágyán kibékült egyetlen lányával Paudits Béla. A színművész mellett volt az utolsó órákban segítője János is, akire egyetlen vagyonát, a második kerületi kis lakását akarta hagyni.