2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Érd

Játszótér a színházteremben

Ismét találkozhattak az érdi gyerekek Kovácsovics Fruzsinával, aki 2012 nyarán olyan gyereklemezt jelentetett meg, amelyet a zenei szakma az év gyermekalbumának választott, majd Fonogram-díjjal jutalmazott.

Az éneklés mellett óvodapedagógusként dolgozik, így életének állandó és fontos szereplői a kicsik. Műsora összeállításakor általában zenei igényességre törekszik: egyes dalok a magyar népzenei gyökerekből merítenek, míg mások multikulturális zenei motívumokra építenek, a dalszövegek pedig jelentős részben kortárs költők művei. Fellépései során derűs, interaktív utazásra hívja a gyerekeket: a művelődési központ nézőtere ezúttal is játszótérré változott, közös táncolással és énekléssel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.