EUR: 316,42 Ft
CHF: 281,42 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Belföld

Új szex­bot­rány a Job­bik­ban: Kis­korú meg­ron­tá­sá­val vá­dol­nak egy kép­vi­se­lőt

Kulcsár Gergely jobbikos országgyűlési képviselő igen nagy bajba került – írja a Ripost. Kedden délelőtt ugyanis tanúk sora állította egy­be­hang­zóan a politikusról a Fővárosi Törvényszéken, hogy  egy fi­a­tal­korú Job­bi­kos­sal hölggyel foly­ta­tott bot­rá­nyos kap­cso­la­tot.

A botrányos eset­ről maga Vona Gábor is tu­dott, a párt­el­nök pedig min­dent meg­tett, hogy ne ke­rüljön nyil­vá­nos­ságra a nős férfi di­ák­lánnyal foly­ta­tott kap­cso­lata.


A Jobbik Magyarországért Mozgalom Dömötör Csabát perelte be, mert az államtitkár a Ripost cikkére hivatkozva a parlamentben azt merte mondani, hogy egy jobbikos képviselő egy fiatalkorú hölggyel folytatott intim viszonyt. Ami a jobb érzésű jobbikosokat is felháborította.

A párttagok hiába tiltakoztak, maga Vona Gábor lépett fel és kemény kézzel, radikális intézkedésekkel megpróbálta eltussolni a “keresztény-nemzeti” párt számára kényes esetet.

A szexbotrányt egészen a közelmúltig sikerült elhallgatni, pedig több tanú egybehangzó állítása szerint  a képviselő hosszú időn át intim viszonyt folytatott egy kiskorú Jobbik szimpatizáns lánnyal – írja a Ripost

Kapcsolódó Cikkek

  • Terroristát fogtak Budapesten

    Terroristát fogtak Budapesten

    A Fővárosi Nyomozó Ügyészség és a Terrorelhárítási Központ (TEK) közös akciójának eredményeként Magyarországon fogták el az Iszlám Állam nevű terrorszervezet egyik magas rangú vezetőjét.

  • Budapestre érkezik a Vastrón

    Budapestre érkezik a Vastrón

    Az HBO világméretű #ForTheThrone kampánya folytatódik és ezúttal a Trónok harca ismertségét egy jó ügy érdekében használja fel.