EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 17., szombat
Jácint

Belföld

Új szex­bot­rány a Job­bik­ban: Kis­korú meg­ron­tá­sá­val vá­dol­nak egy kép­vi­se­lőt

Kulcsár Gergely jobbikos országgyűlési képviselő igen nagy bajba került – írja a Ripost. Kedden délelőtt ugyanis tanúk sora állította egy­be­hang­zóan a politikusról a Fővárosi Törvényszéken, hogy  egy fi­a­tal­korú Job­bi­kos­sal hölggyel foly­ta­tott bot­rá­nyos kap­cso­la­tot.

A botrányos eset­ről maga Vona Gábor is tu­dott, a párt­el­nök pedig min­dent meg­tett, hogy ne ke­rüljön nyil­vá­nos­ságra a nős férfi di­ák­lánnyal foly­ta­tott kap­cso­lata.


A Jobbik Magyarországért Mozgalom Dömötör Csabát perelte be, mert az államtitkár a Ripost cikkére hivatkozva a parlamentben azt merte mondani, hogy egy jobbikos képviselő egy fiatalkorú hölggyel folytatott intim viszonyt. Ami a jobb érzésű jobbikosokat is felháborította.

A párttagok hiába tiltakoztak, maga Vona Gábor lépett fel és kemény kézzel, radikális intézkedésekkel megpróbálta eltussolni a “keresztény-nemzeti” párt számára kényes esetet.

A szexbotrányt egészen a közelmúltig sikerült elhallgatni, pedig több tanú egybehangzó állítása szerint  a képviselő hosszú időn át intim viszonyt folytatott egy kiskorú Jobbik szimpatizáns lánnyal – írja a Ripost

Kapcsolódó Cikkek

  • Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

    Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

    Növekedésnek indult a 2017-es visszaesést követően tavaly a főtevékenységként halászatot és halgazdálkodást megjelölő vállalkozások száma, ezzel párhuzamosan a szektor összesített nettó árbevétele is közel 18 milliárd forintra emelkedett, egy évvel korábban 16,82 milliárd forintot tett ki – közölte az Opten céginformációs szolgáltató az MTI-hez pénteken eljuttatott elemzésében.

  • Az Országtorta is kóstolható lesz a Magyar Ízek Utcájában

    Az Országtorta is kóstolható lesz a Magyar Ízek Utcájában

    A Magyarország Tortája verseny 2019-es győztesét, a Boldogasszony csipkéjét is meg lehet kóstolni az augusztus 20-ai Szent István-napi ünnepségek kísérőrendezvényén, a Magyar Ízek Utcájában – mondta a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének társelnöke szombaton az M1 aktuális csatornán.