2019. október 22., kedd
Előd

Extra

Keresztes Ildikó: Rettegnek tőlem a pasik

A társkeresés nehézségeiről vallott Keresztes Ildikó. A sikeres énekes-színésznő örömmel mesélt a Lokál Extra olvasóinak az egyetlen internetes társkeresős élményéről, illetve arról, hogy a férfiak nem tudnak mit kezdeni egy hozzá hasonló nővel, akinek saját karrierje és egzisztenciája van.

keresztes Ildikó, Turay Ida színház fotózás (Fotó: Máté Krisztián)

Mennyit ér egy nő egy bizonyos kor fölött? Vajon feltétlenül szüksége van egy középkorú nőnek egy férfira? Számos kétségbeesett nő teszi fel ezeket a kérdéseket nap mint nap, és eltérő válaszokat kapnak. A megoldásra igazi sztárparádéval készül válaszolni a Turay Ida Színház legújabb zenés vígjátéka, A férfiak a fejükre estek. Az előadásban Szulák Andrea és Détár Enikő mellett Keresztes Ildikó alakítja a három becsapott, kijátszott és megalázott, válófélben lévő feleség egyikét, akik nem akarják annyiban hagyni a kialakult helyzetet. Keresztes szerint fontos, hogy egy ilyen témában megszólítsák a nőket, mert saját tapasztalatai szerint továbbra sem könnyű a helyzetük a mai világban.


– Nagyon szerettem az Elvált nők klubja és az Örök lányok című filmeket. Régi vágyam volt, hogy egy igazi csajos témát dolgozzunk fel. Szükség is van rá, mert az utóbbi években azt vettem észre, hogy nekünk, nőknek nagyon meg kellett erősödnünk, mivel egyre kevesebb az igazi férfi. A pasik egy bizonyos kor fölött bepánikolnak és kilépnek egy biztos kapcsolatból a bizonytalanért, míg sok nő magára marad. Én sosem foglalkoztam a korommal, nem vágott földhöz se a 30, se a 40, talán csak az 50, de mindeközben nem élek úgy, mint ahogy az ötvenesekről alkotott sztereotípia előírja. Rengeteget dolgozom és továbbra is keresem az új kihívásokat. Talán ezért mindig is a fiatalabb vagy a velem egykorú férfiakat vonzottam magamhoz. A fiatalabbak mernek, míg az idősebb férfiak nem sikerorientáltak, hanem kudarckerülők. Egyszerűen félnek az olyan karizmatus nőktől, mint amilyen én is vagyok – fogalmazott Ildikó.

Keresztes Ildikó fontosnak tartja, hogy ismert emberként személyes tapasztalatain keresztül is segítse a közönségét, így szívesen osztotta meg saját felfedezéseit nőiességével és a társkereséssel kapcsolatban is.


– Magamon azt éreztem, hogy 40 fölött lettem igazán nő. Tudtam, hogy a helyemen vagyok, rengeteget dolgozom, és szépen halad a karrierem. Hozzá kell tennem, hogy nem vagyok egy könnyen ismerkedő típus: sokan azt hiszik, hogy nekem mindig könnyű volt, mert sok koncertet adtam, és sorban állnak a kegyeimért, de elárulhatom, hogy a férfiakból hiányzik az a szintű rajongói vérmérséklet, hogy oda merjenek jönni egy fellépés után. Sokan használják a társkeresőket, de bevallom, elképzelni se tudom, ott hogyan találhat magának valaki párt, társat. Nagyon távol áll tőlem, de régebben volt egy ilyen randevúm. Őszintén mondom, hogy nem azzal a szándékkal mentem oda, hogy ebből életre szóló szerelem lesz, viszont szerencsére egy nagyon jó haveri viszony alakult ki belőle – osztotta meg tapasztalatait Ildikó.

Kapcsolódó Cikkek