2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

Fellángoló szerelemről ugyan szó sincs Angelina Jolie és Brad Pitt között, de a körülbelül fél éve tartó válási hercehurca során most álltak szóba egymással először.

Szemtanúk szerint egy a gyermekelhelyezési ügyben tartott tárgyalás alkalmával erőt vettek magukon, és kedélyesen elbeszélgettek, amire már jó néhány hónapja nem volt példa. Az E! News szerint a békülésben közrejátszik az is, hogy eddig az ügyvédeiken keresztül kommunikáltak, így volt idejük lecsillapodni, megemészteni válásuk okozta sérelmeiket. Most ráadásul úgy tűnik, mind az anyagiakban, mind a gyerekeket illetően sikerül közös nevezőre jutniuk, így talán a bontóperük is hamarosan lezárul.


Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.