EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,71 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Klapka unokatestvére: Gyuri vagyona a fele annak, amit állított

Teljes a megdöbbenés és a fejetlenség Klapka György családjában, hiszen az Aranyember végrendelete óriási port kavart. Klapka állítólag kitagadta az örökségből legidősebb fiát, akivel kapcsolatban azt is megkérdőjelezte, hogy valóban vérrokonságban állnak. Most azonban kiderült: a család Klapka akarata ellenére egyezkedik a vagyonról.

Klapka György /Fotó: Máté Krisztián

Klapka György családja is megdöbbenéssel fogadta a hírt, hogy az Aranyember milyen furcsa kikötéseket támasztott végakaratában. Kitagadott fiának bizonyítania kellene, hogy valóban az ő vére, csak akkor kaphatja meg örökségét.


Korábbi hírek szerint ugyanis az Aranyember nem volt teljesen biztos abban, hogy legidősebb gyermeke, ifj. Klapka György valóban az ő leszármazottja. Az örökösök szerda délután közel két órán át egyezkedtek a január elején elhunyt Aranyember végakarata ügyében, majd arra jutottak, hogy Klapka rendelkezése ellenére mégis megosztanák hagyatékukat a legidősebb testvérükkel. Az egyezkedés egyelőre békés úton zajlik, de akár hónapokig is eltarthat.

Répás Lajos, ifj. Klapka György unokatestvére a Lokálnak elárulta: szerinte jóval kisebb az örökség, mint amennyit az Aranyember életében állított. – Gyuri mindig szeretett nagyot mondani. Szerintem a kétmilliárd helyett inkább csak egymilliárd forintos a vagyon, amit szét kell osztani – mondta Répás, aki édestestvéreként szereti a fiatal Klapkát, hiszen édesanyja, Manyika nevelte fel őt is, miután az Aranyember felesége, Koltai Mari belehalt a szülésbe. – Anyám mélységesen megdöbbent a végakarat hallatán. Ő is, ahogy az egész család, csak akkor tud megnyugodni, ha végre rendeződik ez az örökösi vita – mondta. Ifjabb Klapka György több mint tíz éve nem állt szóba az apjával, csupán lányai látogatták nagyapjukat.


Répás Lajos nemrégiben állt bíróság elé, a vád szerint szexmunkára közvetített lányokat, ám jogerős ítélet még nem született az ügyben

Répás Lajos nemrégiben állt bíróság elé, a vád szerint szexmunkára közvetített lányokat, ám jogerős ítélet még nem született az ügyben

– Évekkel ezelőtt egy interjúban azt nyilatkozta, csak négy gyermeke van, amikor pedig számon kértem emiatt, azt mondta, ne haragudjak, engem kifelejtett. Meg sem lepődtem, hogy a halála után kiderült, nem is tartott a fiának – mondta a Ripostnak a férfi.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.