EUR: 323,57 Ft
CHF: 287,87 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Egyéb Kecskemét

Koko még a kereszthímzéssel is megpróbálkozott

Kovács „Koko” István olimpiai és profi világbajnok bokszolót látta vendégül a Kölcsey Kör kecskeméti tagozata. A pódiumbeszélgetésen mindenki bátran kérdezhetett, és nem egy titokra derült fény a sportoló életével kapcsolatban.

Kovács István Kokó (Fotó: Máté Krisztián)

– Igenis érdemes küzdeni, igenis érdemes célokat kitűzni az embernek maga elé. Nincs lehetetlen. Mindent, de mindent meg lehet valósítani. Az én példám is mutatja, a szlogenem is az, hogy „Olyannak lenni, mint bárki más, olyat tenni, mint senki más!”. Tényleg ez történt velem, és ennek a történetnek én aktív részese voltam. Én alakítottam. Minden, ami történik velem, abban nekem súlyos szerepem van – emelte ki Kovács „Koko” István olimpiai és profi világbajnok bokszoló a Kölcsey Kör vendégeként.


Kovács Istvánt egy egész ország bokszolóként ismerte meg. Az egykori élsportoló ma már sportdiplomáciai feladatokat is ellát. A jövőben pedig nemcsak a profi öklözőknek, hanem az amatőröknek is szeretne segíteni. Alapvetően nehéz azonban megmondani ma már, hogy pontosan ki is „Koko”.

– Még mindig aktív sportoló vagyok. De úgy összességében számomra is megfoghatatlan, hogy mivel foglalkozom, vagy mit csinálok, mert az M4 Sporton, az Ozone Networkön vagy a Prestige Sport magazinban is rendszeresen megjelenek és dolgozok. Emellett az üzleti életben is vannak érdekeltségeim – hangsúlyozta az olimpiai és profi világbajnok bokszoló.


– Bevallom őszintén, a keresztszemes hímzéssel is megpróbálkoztam. Abban azért jó voltam, de éreztem, hogy ez nem lehet életcél – tette hozzá nevetve „Koko”.

A kecskeméti Kölcsey Kör ismét jól választott. Érdekes beszélgetőpartnert sikerült meghívnia 27. alkalommal is a lelkes szervezőgárdának. A vendégek szervezésében Lezsák Sándor, a Nemzeti Fórum elnöke, az Országgyűlés alelnöke nyújt komoly támogatást, így nem véletlen, hogy 27. alkalommal is egy igazi klasszis látogatott el Kecskemétre.

Kapcsolódó Cikkek