EUR: 335,44 Ft
CHF: 305,97 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Extra

Galambos Lajos: Visszaadom az állami kitüntetéseimet, ha bűnösnek találnak!

Állami kitüntetéseiről, díszpolgári címeiről és diplomájáról is lemondana Galambos Lajos, ha bűnösnek találják. A trombitás sejti, ki juttatta börtönbe és várja napot, amikor tisztára moshatja  a nevét.

Másfél éve, hogy Galambos Lajos áramlopásbotránya kipattant, és lopás, valamint vesztegetés gyanúja miatt négy hónapra börtönbe került. A trombitaművész ártatlannak vallja magát a birtokán a feltételezett illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomai kapcsán, és van sejtése, ki állhat a meghurcoltatása mögött. Lajcsi bízik benne, hogy hamarosan kiderül az igazság.


– Nagyon nagy meggyőződésem és sejtésem van, hogy ki miatt történt mindez. Kicsinyes és személyes bosszúról van szó, ami a nevemet és a több mint 30 éves munkámat meggyalázta – sajnálkozott a mulatós zenész. Ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián azt is hozzátette, a bírósági tárgyalásokon fény derül az igazságra.

Lajcsi és ügyvédje a kezdetektől azon dolgoznak, hogy tisztára mossák a trombitás nevét, aki szerint az egész eljárásban a meghamisított vízközmű-szolgáltatási szerződés volt a legkisebb baki. Amin képtelen túltenni magát, hogy az akkor még kiskorú gyermekeit elszakították az édesanyjuktól és hogy legkisebb gyermekét, Istvánkát a letartóztatása hajnalán kommandósok keltették.


– Ez a sérelem sosem fog elévülni. Nyomot hagyott benne, bennem, bennünk, és úgy érzem, ez már életem végéig elkísér. Bárhogy is alakuljon a jövőben, mindig megbélyegezettnek fogom tartani magam – vallotta őszintén a zenész, aki megdöbbentő kijelentést tett, mi lenne, ha bűnösnek ítélnék.

– Megkaptam nemegyszer a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztet, hét település díszpolgára vagyok, tanári diplomám van. Mindenről lemondok és abban a pillanatban visszaadom azokat, ha bármit is rám bizonyítanak, ennyire biztos vagyok az ártatlanságomban – jelentette ki Galambos Lajos, aki számára az a legfontosabb, hogy a családja szemében továbbra is tiszta, szent és sérthetetlen legyen.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek