2018. december 19., szerda
Viola

Extra

Galambos Lajos: Visszaadom az állami kitüntetéseimet, ha bűnösnek találnak!

Állami kitüntetéseiről, díszpolgári címeiről és diplomájáról is lemondana Galambos Lajos, ha bűnösnek találják. A trombitás sejti, ki juttatta börtönbe és várja napot, amikor tisztára moshatja  a nevét.

Másfél éve, hogy Galambos Lajos áramlopásbotránya kipattant, és lopás, valamint vesztegetés gyanúja miatt négy hónapra börtönbe került. A trombitaművész ártatlannak vallja magát a birtokán a feltételezett illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomai kapcsán, és van sejtése, ki állhat a meghurcoltatása mögött. Lajcsi bízik benne, hogy hamarosan kiderül az igazság.


– Nagyon nagy meggyőződésem és sejtésem van, hogy ki miatt történt mindez. Kicsinyes és személyes bosszúról van szó, ami a nevemet és a több mint 30 éves munkámat meggyalázta – sajnálkozott a mulatós zenész. Ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián azt is hozzátette, a bírósági tárgyalásokon fény derül az igazságra.

Lajcsi és ügyvédje a kezdetektől azon dolgoznak, hogy tisztára mossák a trombitás nevét, aki szerint az egész eljárásban a meghamisított vízközmű-szolgáltatási szerződés volt a legkisebb baki. Amin képtelen túltenni magát, hogy az akkor még kiskorú gyermekeit elszakították az édesanyjuktól és hogy legkisebb gyermekét, Istvánkát a letartóztatása hajnalán kommandósok keltették.


– Ez a sérelem sosem fog elévülni. Nyomot hagyott benne, bennem, bennünk, és úgy érzem, ez már életem végéig elkísér. Bárhogy is alakuljon a jövőben, mindig megbélyegezettnek fogom tartani magam – vallotta őszintén a zenész, aki megdöbbentő kijelentést tett, mi lenne, ha bűnösnek ítélnék.

– Megkaptam nemegyszer a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztet, hét település díszpolgára vagyok, tanári diplomám van. Mindenről lemondok és abban a pillanatban visszaadom azokat, ha bármit is rám bizonyítanak, ennyire biztos vagyok az ártatlanságomban – jelentette ki Galambos Lajos, aki számára az a legfontosabb, hogy a családja szemében továbbra is tiszta, szent és sérthetetlen legyen.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Karácsony előtt és után nem is jöhetne semmi jobb, mint egy jó családi program. A tavaly nagy sikerű szuperprodukció idén újraéled, ugyanúgy a BOK csarnokban, sztárokkal, lenyűgöző látványvilággal és fantasztikus slágerekkel.

 • Mohamed Fatima: Apám számomra egy idegen

  Mohamed Fatima: Apám számomra egy idegen

  Mohamed Fatima napról napra közelebb érzi magát nemrég felbukkant édesapjához, akit 33 évvel ezelőtt látott utoljára. Miközben a férfi egy szempillantásra az élete része lett, addig egy másik férfit épphogy el kellett engednie, szerelmével ugyanis 3 év után szakítottak, pedig nemrég még a közös babát tervezgették.

 • Gór Nagy Mária nagymama lesz

  Gór Nagy Mária nagymama lesz

  Gór Nagy Mária a TV2 Mokkájában jelentette be az örömhírt, hogy néhány napon belül megszületik első unokája, egy kislány.