EUR: 326,05 Ft
CHF: 280,39 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Extra

Liptai kedvese: A mi szerelmünk a sírig tart

A TV2 műsorvezetője, Liptai Claudia boldogabb nem is lehetne, hiszen öt hónapja már, hogy a cukrász Pataki Ádámmal közös gyermekük, Marcell megszületett. A pár ritkán nyilatkozik a magánéletéről, de a Storynak sikerült szóra bírnia Ádámot.

– A mi szerelmünk a sírig tart. Egy csillagjegyben születtünk, a sors is egymásnak szánt bennünket. A fiunk pedig maga a csoda – íme a szerelmes cukrász gyönyörű szavai, aminél szebb vallomást Claudia nem is kívánhatna.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Brazil testalkat hódít a Lupa Beach-en

    Brazil testalkat hódít a Lupa Beach-en

    Idén hatodik alkalommal rendezték meg a BioTechUSA – FitBalance Beach Body rendezvényt, ezúttal „Budapest tengerpartján” vagyis a Lupa Premium Beach-en. Az esemény fókuszában az egészséges életmód és a változatos mozgás állt, mely nem csak a fitneszmodellek, de a jelenlévő sztárok, köztük Kulcsár Edina és Tápai Szabina számára is különösen fontos.

  • Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

    Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

    A Forbes minden évben összeállítást készít a 100 legjobban fizetett celebről. A lista idén sem maradt el, mi pedig megmutatjuk, hogy ki az öt leggazdagabb és legismertebb híresség, akiknek még az unokái sem fognak szűkölködni.