2018. december 19., szerda
Viola

Extra

Meghan beveszi a királyi palotát – Fotók!

Meghan Markle teljesen elcsavarta Harry herceg fejét, olyannyira, hogy úgy hírlik, a csinos színésznő II. Erzsébet legnagyobb bánatára hamarosan beveszi a brit királyi palotát és összeköltözik szerelmével.

Persze nem csoda, hogy Harry ennyire odavan, hiszen Meghan listavezető a leggyönyörűbb színésznők között bronzbarna bőrével, sötét hajával, szép arcával és hibátlan alakjával.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Karácsony előtt és után nem is jöhetne semmi jobb, mint egy jó családi program. A tavaly nagy sikerű szuperprodukció idén újraéled, ugyanúgy a BOK csarnokban, sztárokkal, lenyűgöző látványvilággal és fantasztikus slágerekkel.

 • Mohamed Fatima: Apám számomra egy idegen

  Mohamed Fatima: Apám számomra egy idegen

  Mohamed Fatima napról napra közelebb érzi magát nemrég felbukkant édesapjához, akit 33 évvel ezelőtt látott utoljára. Miközben a férfi egy szempillantásra az élete része lett, addig egy másik férfit épphogy el kellett engednie, szerelmével ugyanis 3 év után szakítottak, pedig nemrég még a közös babát tervezgették.

 • Gór Nagy Mária nagymama lesz

  Gór Nagy Mária nagymama lesz

  Gór Nagy Mária a TV2 Mokkájában jelentette be az örömhírt, hogy néhány napon belül megszületik első unokája, egy kislány.