EUR: 324,60 Ft
CHF: 298,98 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Belföld

Mégis börtönbe kell vonulnia Kulcsár Attilának!

Mégis börtönbe kell vonulnia a brókerügyben öt évre ítélt Kulcsár Attilának – tudta meg a Lokál.

Nem bizonyultak igaznak azok a feltételezések mi szerint a brókerügyben öt évre ítélt Kulcsár Attilának már nem kell börtönbe vonulnia. Ügyvédje most arról tájékoztatta a Lokált, hogy védence egy hónapra a rácsok mögé kerül.


Budapest, 2011. április 11.
Kulcsár Attila ül a Fővárosi Bíróság tárgyalóteremében, ahol folytatódik az ellene és társai ellen sikkasztás bűntette miatt indított büntetőper.
MTI Fotó: Soós Lajos

– Sokakban felmerült, hogy ügyfelem kártérítést kaphat, mert korábban többet töltött előzetes letartóztatásban, mint amennyi időre most elítélték. Ezzel szemben a valóság az, hogy újra börtönbe kell vonulnia. Még nem számoltam ki pontosan, de körülbelül egy hónapról van szól. Ennek ellenére ügyfelem elégedett az ítélettel. Ő volt az egyetlen, aki beismerő vallomást tett az eljárás során – nyilatkozta a Lokálnak dr. Dicső Gábor, aki hozzátette: 13 éve ismeri Kulcsár Attilát és megtisztelő volt számára a bizalma.

A védő azt is elmondta: Kulcsár a 2003 óta tartó eljárás során 200 napot bírósági tárgyaláson, 100 napot pedig különböző kihallgatásokon töltött. – Ez közel egy évet tett ki – jegyezte meg.

Ismert: többrendbeli sikkasztás és más bűncselekmények miatt jogerősen öt év szabadságvesztésre és ötmillió forint pénzbüntetésre ítélte a 2003-ban kipattant brókerügy elsőrendű vádlottját, Kulcsár Attilát szerdán a Fővárosi Ítélőtábla Debrecenben eljáró, Elek Balázs vezette tanácsa.

Kapcsolódó Cikkek