2018. december 19., szerda
Viola

Életmód

Megkeresik első autójukat a brit sztárok

Neil Morrissey brit komikus és kedvenc verdája

A Travel Channel új sorozatában hírességek indulnak nosztalgikus utazásra, hogy legendás verdáikkal együtt látogassák végig életük fontos állomásait.

„A Sztárok és autóik” epizódjaiban tíz brit sztár meséli el autós anekdotáit, mutatja be kedvenc járműveit, és keresik meg életük első autóját. Humorban, ugratásban nem lesz hiány, mint ahogy kitörő érzelmekben sem, amikor újra megpillantják az imádott járművet, amely egykor az élet rögös útján vezette őket. Neil Morrissey brit színész és komikus számára a Men Behaving Badly hozta meg az igazi sikert – és az első sztárgázsiból vásárolt komoly autóját is, egy luxuslimuzint. A „Sztárok és autóik” egyik epizódjában Neil ismét beül ennek a volánja mögé.


Jodie Kidd modell-autóversenyző, amikor először szerepelt a Top Gear című autós tévésorozatban, megnyerte a celebfutamot. Azóta számos autóversenyen vett részt.

Az adásban Jodie Kidd modell-autóversenyző  hajmeresztő manőverekkel sokkolja a műsorvezetőt,

A „Sztárok és autóik”-ban Jodie újra találkozik öreg verdájával, amelyen megtanult vezetni. John Prescott, Tony Blair egykori miniszterelnök-helyettesének első autója egy 50 fontért vásárolt Land Rover volt, csak később jöttek a luxusjárgányok.


 

Patsy Kensi mozicsillag és sorozatsztár visszatér a múltba, először London kevéssé elegáns negyedébe, az East Endre látogat kis „budget” autójában, amely először ajándékozta meg a határtalan szabadság élményével. A brit hírességek autós élményei április 1-jétől szombatonként 18 órakor dupla részekkel láthatók a Travel Channelen.

Íme, néhány Lokál-teszt:

Kapcsolódó Cikkek