EUR: 322,77 Ft
CHF: 285,75 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Hoppá! Megnősül a 64 éves David Hasselhoff

Úgy tűnik, a 64 éves David Hasselhoff végre valóban elszánta magát és elveszi 28 évvel fiatalabb szerelmét, Hayley-t.

A pár 2011 óta van együtt, akkor találkoztak, amikor a színész a Britain’s Got Talent egyik zsűritagja volt. A Baywatch sztárja kezdetben félt, hogy túl nagy a korkülönbség köztük, de már évek óta boldogok és állítólag többször is megkérte barátnője kezét, aki mindig igent mondott.

A fiatal szőkeség korábban a gyűrűjét is megmutatta, de legutóbb arról írtak a lapok, hogy egy calabasasi ékszerüzletben látták őket, ahol ismét eljegyzési gyűrűket vásároltak. Akárhogy is legyen, Hasselhoff újra boldog, és ha minden jól megy, a mostani lesz a harmadik házassága.

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.