EUR: 334,78 Ft
CHF: 306,26 Ft
2019. november 12., kedd
Jónás, Renátó

Extra

Lagzi Lajcsi: Itthon fogok meghalni

Nem költözöm én sehova, itt fogok meghalni is! – jelentette ki a Lokálnak Galambos Lajos, aki ezzel pontot tett azokra a pletykákra, miszerint áramlopás-botránya miatt családostul odébbállna és külföldön próbálna szerencsét.

Galambos Lajos /Fotó: Csudai Sándor

Mint arról a Lokál is beszámolt, a trombitaművész birtokán illegális áram- , gáz- és vízvételezés nyomaira bukkantak, és lopás valamint vesztegetés gyanúja miatt négy hónapot ült börtönben, ahonnan tavaly januárban kiengedték. Sajtóhírek szerint, szabadulása után sokáig játszott a gondolattal, hogy az őt és családját ért megpróbáltatások után külföldön kezdenének új életet. Birtok helyett egy három-négy szobás lakáson gondolkozott és a gyerekeket is külföldik iskolába akarta járatni. Ez a gondolat azonban mára a múlté, ugyanis Lajcsi a Lokálnak kerek perec kijelentette, ő bizony sehova sem költözik innen.


-Bár mostanában többször jártam külföldön, csak a gyermekeimmel utazgattam. Én itt akarom leélni az életem, sehova sem akarok innen menni. Én itt leszek eltemetve is. A 35 éves munkám, a karrierem úgy látszott, egy pillanat alatt derékba törik, de éreztem a közönség szeretetét és támogatását – mesélte a Lokálnak a zenész, aki ettől függetlenül továbbra is árulja boldogasszonypusztai otthonát.

– Áruljuk a birtokot, és nyilván annak adjuk oda, aki leteszi majd a kért összeget. Valami megtört abból  a varázsból, ami számunkra olyan fontos és kedves volt ott. Egyszerűen elveszítette számunkra a báját a otthonunk. De nem megyünk messzire, változatlanul vidéken maradunk, mi több, a környéken – árulta el Lajcsi, aki úgy érzi a történtek csak erősítették a család egységét.


-Mi öten a világon mindent meg tudunk beszélni, és meg is tesszük, így fel tudjuk dolgozni a történteket is. A gyerekeimmel ha lehet, most még erősebb a kapcsolatom, ahogy a feleségemmel is. Nem romlott meg a házasságunk, boldogok vagyunk, szeretetben élünk és sosem fogunk elválni – szögezte le Lajcsi.

A Lokálnak a trombitaművész két gyermekét is sikerült szóra bírni, akik őszintén elmesélték, mennyire megviselte őket imádott édesapjuk pere és az időszak, amíg börtönben volt.

– Nagyon rosszul érintett minket már a feltételezés is, hogy apa ilyet csinált. Az egész helyzet teljesen nonszensz, és nem értjük. De nagyon sok pozitívumot kaptunk és kapunk, ami rengeteget segít. Otthon pedig sokat beszélgetünk – mondta Galambos Boglárka, akitől öccse, Istvánka vette át a szót.

-A legnagyobb érték hogy a család együtt lehet, és igazából ez az egész csak még jobban összekovácsolt minket. Ha összetörünk, az nem visz sehova, de ha összeszedjük magunkat, akkor az visz minket előre – bölcselkedett a legifjabb Galambos, aki szerint édesapjuk bosszúhadjárat célkeresztjébe került túlzott őszintesége és nagyszájúsága miatt.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek