EUR: 322,65 Ft
CHF: 285,02 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Extra

Mohaman kislánya vigasztalhatatlan

Szívszorítóan gyönyörű temetést rendeztek Mohamannek, akit hömpölygő tömeg kísért utolsó útjára. Kislánya, Manna édesapja képét simogatva hallgatta végig a búcsúztatást.  

Március 4-én tragikus hirtelenséggel, 45 éves korában elhunyt a Happy Gang együttes alapító tagja, Meggyes Roland, vagy ahogy mindenki ismeri Mohaman. Összeesett az utcán, és a kiérkező mentősök már nem tudtak rajta segíteni. A rappert a Lokál is elkísérte utolsó útjára, szerda délután a Fiumei Úti Sírkertben gyászolók tömege siratta a fiatalon elhunyt édesapát.


Nagyfia, Márk és kislánya, Manna is könnyek közt hallgatta végig a nem mindennapi szertartást, amelynek végén a rapper hamvait szökőkútba helyezték, és a víz sugarai szórták szét a napsütötte sírkertben. Manna mindeközben egy kulcstartót szorongatott, simogatott, amelyben egy kép lapult imádott édesapjáról és róla. A szűk család mellett a pályatársak is lerótták kegyeletüket.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Karácsony előtt és után nem is jöhetne semmi jobb, mint egy jó családi program. A tavaly nagy sikerű szuperprodukció idén újraéled, ugyanúgy a BOK csarnokban, sztárokkal, lenyűgöző látványvilággal és fantasztikus slágerekkel.

 • Mohamed Fatima: Apám számomra egy idegen

  Mohamed Fatima: Apám számomra egy idegen

  Mohamed Fatima napról napra közelebb érzi magát nemrég felbukkant édesapjához, akit 33 évvel ezelőtt látott utoljára. Miközben a férfi egy szempillantásra az élete része lett, addig egy másik férfit épphogy el kellett engednie, szerelmével ugyanis 3 év után szakítottak, pedig nemrég még a közös babát tervezgették.

 • Gór Nagy Mária nagymama lesz

  Gór Nagy Mária nagymama lesz

  Gór Nagy Mária a TV2 Mokkájában jelentette be az örömhírt, hogy néhány napon belül megszületik első unokája, egy kislány.