EUR: 335,60 Ft
CHF: 316,23 Ft
2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Extra

Molesztálásáról vallott Carrie Fisher

Carrie Fisher /Fotó: Profimedia,

Megdöbbentő titkokat árult el a decemberben elhunyt Carrie Fisher legutolsó könyvében, A hercegnő naplójában. A Csillagok háborúja Leia hercegnője őszintén vallott arról, hogy szexuális kapcsolata volt az akkor házas Harrison Forddal, akivel egy „elfajult” stábbuli után melegedtek össze.

Az utóbbi hetekben már bejárta a bulvársajtót, hogy a múlt év decemberében szívrohamban elhunyt Carrie Fisher és Harrison Ford viszonyt folytattak. Fisher most megjelent emlékiratában azonban arra is fény derült, hogy az eset a Csillagok háborúja első forgatási hetén történt 1976-ban, amikor a stáb George Lucas szülinapját ünnepelte. A színésznő több stábtag biztatására rengeteg alkoholt ivott, miközben a megvadult férfiak egyre erőszakosabban viselkedtek vele.


„Fogalmam sem volt, mit akarnak a lármás, ittas britek tenni velem, azt kell hinnem, hogy nem sok mindent, de ahhoz képest, hogy semmit, elég nagy zajt csaptak közben. És Harrison hirtelen nagyon látványosan meg akart menteni attól… ”

„…Volt az egészben némi veszély is. Nem nagy V-vel, de nyilvánvaló, hogy némi vadulás jellemezte a napot, a helyszínt, a világot. Ami egy tettetett színpadi huzakodásként kezdődött, némiképpen elfajult és már egy nő… mi is a megfelelő szó erre… szüzességéért folyt” – olvasható a színésznő könyvében.


Az eset után a két színész együtt töltötte az éjszakát, a következő három hónapban pedig viszonyuk volt, majd a forgatás végeztével Ford visszatért a feleségéhez Amerikába.

Egy igazi színészlegenda távozott közülünk:

Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.