EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,71 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Musicalfilm készül Pharrell Williams gyerekkoráról

Pharrell Williams amerikai énekes-producer gyermekkora inspirálta az Atlantis című musicalfilmet, melyet a Fox stúdió készít.

A Variety és a Hollywood Reporter című amerikai magazinok szerint a filmet Michael Mayer Broadway-rendező jegyzi, de Williams és Mimi Valdes producer cége, az I Am Other is részt vesz a munkálatokban. A forgatókönyvet Martin Hynes (Toy Story 4) írja.


Pharrell Williams legutóbb A számolás joga című filmben működött közre producerként és zeneszerzőként.

A tízszeres Grammy-díjas zenész 2013-ban a Happy című slágerrel vált világszerte ismertté, a Gru 2 című animációs film betétdaláért Oscar-díjra is jelölték.

Williams a Virginia állambeli Virginia Beachen nőtt fel két öccsével együtt, anyja tanár, apja kétkezi munkás volt. Már fiatal diákévei alatt felfedezte zene iránti szeretetét, több zenekarban is játszott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.