EUR: 322,80 Ft
CHF: 285,74 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb VI.kerület

Nem bolondság: piknik a városban

Ma még üres, de nem sokáig: április 1-jén reggel 9-kor az önkormányzat által szervezett piknikkel nyílik meg az idei Tér/zene – Zene/tér programsorozat a Hunyadi téren. Mindez nem áprilisi tréfa!

Ami a programot illeti: egy kis enni- és innivalóról maga az önkormányzat gondoskodik, gyümölcslével és pogácsával várja a koncert látogatóit, lesz kézműves foglalkozás, arcfestés, körhinta, majd a Kaláka szórakoztatja a tavaszi közösségi esemény résztvevőit.

(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.