EUR: 322,83 Ft
CHF: 285,68 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Sport

Nem fogja kitalálni, mennyit kaszál Ronaldo a szezonban

A labdarúgással foglalkozó francia lap, a France Football készített egy tanulmányt, amely a futballisták fizetésével foglalkozik. A szerzők nem csupán a klubok által fizetett összegeket nézték, hanem a reklámszerződéseket is.

Az ötös lista utolsó helyén Ezequiel Lavezzi, a kínai Hopej China Fortune játékosa áll 28,5 millió euróval (8,8 milliárd forint). Előtte csak a Real Madrid és a Barcelona sztárjai vannak. A negyedik Gareth Bale, aki a 2016–2017-es idényben 41 millió eurót (12,7 milliárd forint) tehet zsebre.


A dobogó legalsó fokára a Barcát erősítő Neymar állhat a maga 55,5 millió eurójával (17,2 milliárd forint). Lionel Messi 76,5 millió eurót (23,7 milliárd forint) vág zsebre az idei szezonban, míg Cristiano Ronaldo ennél több mint 10 millió euróval nagyobb összeget kap, átszámolva 27,1 milliárd forintot. Az edzők közül a Manchester Unitedet irányító José Mourinho kaszálja a legtöbbet, 28 millió eurót (8,6 milliárd forint).

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Muszáj legyőzni a Chelsea-t!

  Muszáj legyőzni a Chelsea-t!

  Hazai pályán fogadja a MOL Vidi FC a Chelsea labdarúgócsapatát az Európa Liga csoportkörének utolsó fordulójában.

 • Bajnokokat nevelnek!

  Bajnokokat nevelnek!

  A Kézilabda Sport Akadémiánál nem azt tartják a legfontosabbnak, hogy minél több bajnokcsapatuk legyen a korosztályos bajnokságban.

 • Iniesta: Nem kommentálom Pelé szavait

  Iniesta: Nem kommentálom Pelé szavait

  Mivel a japán labdarúgó-bajnokság elsőosztályú küzdelmei véget értek, Andrés Iniesta a Vissel Kobe középpályása visszatért korábbi sikerei helyszínére, Barcelonába.