2018. december 19., szerda
Viola

Extra

Odacsapott bunkó rajongójának a Terminátor

Arnold Schwarzenegger, mindenki Terminátora, Kalifornia volt kormányzója meglátogatta a Téli Speciális Olimpiai résztvevőit, ugyanis őt ezek az emberek inspirálják. A találkozóról bejegyzés is született a közösségi oldalán, ám egyik követője bunkó módon beszólt az egykori testépítőnek.

– Az olimpia a világ legjobb sportolóiról szól, nem a retardáltakról – írta, amit Schwarzi úgy kommentált, hogy ezt az ostoba kommentet nem fogja törölni. Lássa az egész világ, mennyire félkegyelmű a sorok írója. Ezekben az olimpikonokban több bátorság van, mint ebben az elmeháborodottban – zárta sorait a Terminátor.

Kapcsolódó Cikkek

 • Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Karácsony előtt és után nem is jöhetne semmi jobb, mint egy jó családi program. A tavaly nagy sikerű szuperprodukció idén újraéled, ugyanúgy a BOK csarnokban, sztárokkal, lenyűgöző látványvilággal és fantasztikus slágerekkel.

 • Mohamed Fatima: Apám számomra egy idegen

  Mohamed Fatima: Apám számomra egy idegen

  Mohamed Fatima napról napra közelebb érzi magát nemrég felbukkant édesapjához, akit 33 évvel ezelőtt látott utoljára. Miközben a férfi egy szempillantásra az élete része lett, addig egy másik férfit épphogy el kellett engednie, szerelmével ugyanis 3 év után szakítottak, pedig nemrég még a közös babát tervezgették.

 • Gór Nagy Mária nagymama lesz

  Gór Nagy Mária nagymama lesz

  Gór Nagy Mária a TV2 Mokkájában jelentette be az örömhírt, hogy néhány napon belül megszületik első unokája, egy kislány.