EUR: 322,80 Ft
CHF: 285,74 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb XXII.kerület

Örülnek a tavasznak a kutyusok is

A tavasz beköszöntével a kutyusok is gyakrabban mennek gazdijaikkal a számukra kialakított „játszótérre”. A Rózsakerti lakótelep Rákóczi óvoda felőli végén található kutyafuttatót tavaly, az őszutón újították fel itt élő állattartók javaslatait figyelembe véve, és helyeztek ki rá speciális fejlesztőeszközöket.

A gazdik és vélhetően maguk a kutyusok is meg vannak elégedve, mert ottjártunkkor is vidám társaságra találtunk. Réka éppen hatalmas, Zeusz nevű kutyáját biztatta egy kis akadálymászásra, Viki pedig a kis fehér pincsi Miát tanítgatta játék közben különböző feladatok elvégzésére.

Réka Zeusszal jár a rózsakerti kutyafuttatóba

Miát most tanítja Viki az egyes játszóeszközök használatára

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.