EUR: 322,80 Ft
CHF: 285,74 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Kecskemét

Párban daloltak

Száztizennyolc diák részvételével rendezték meg a Kodály iskolában a Bicinium Énekversenyt. Az öt évtizedre visszanyúló eseményre a gyerekek hetek óta készültek kétszólamú, páros produkciókkal énektanáraik segítségével.

Az elmúlt hetekben az osztályokban választották ki a kis pacsirtákat, így összesen száztizennyolcan vettek részt az iskolai megmérettetésen. Antoni Andrea főszervező köszöntötte a gyerekeket a rendezvényen, majd a zsűri elnöke, Ubrizsyné Érsek Éva szólt a résztvevőkhöz. A tanárnő, aki a Kodály iskola első évfolyamának növendéke volt, felidézte, hogyan gyakoroltak annak idején Kodály Zoltánnal.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.