EUR: 322,27 Ft
CHF: 285,80 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Külföld

Pornóval sokkolt egy vallási tévé

Nagyon kínos helyzetbe keveredett a Touba Tv nevű vallási csatorna Szenegálban, ugyanis valamilyen rejtélyes okból kifolyólag húsz percen keresztül kőkemény pornót sugárzott főműsoridőben.

Ez nagy égés, és még nagyobb az eset súlya attól, hogy ez a csatorna muszlim vallásos műsorokat sugároz mélyen hívő embereknek a nap huszonnégy órájában. Egyelőre nem tudni, hogy ki és miért csempészte bele a felnőttfilmes jeleneteket az élő adásba, az viszont biztos, hogy kemény büntetésre számíthat.

Kapcsolódó Cikkek

  • Mélypontra süllyedt a francia államfő népszerűsége

    Mélypontra süllyedt a francia államfő népszerűsége

    Mélypontra süllyedt Emmanuel Macron francia elnök népszerűsége az elmúlt hónapban a sárgamellényesek franciaországi tiltakozásai nyomán, miközben úgy tűnik, hogy a radikális jobboldal vezetője, Marine Le Pen nagy előnyt kovácsolt a helyzetből – ezek a fő következtetései az Odoxa francia közvéleménykutató-intézet kedden ismertetett felmérésének.

  • A Bambi-filmmel büntetik az amerikai orvvadászt

    A Bambi-filmmel büntetik az amerikai orvvadászt

    Szabadságvesztésének letöltése alatt legalább havonta egyszer meg kell néznie egy amerikai orvvadásznak a Walt Disney filmstúdió Bambi című 1942-es animációs filmklasszikusát, amelyben egy kis szarvasborjú vadorzók miatt veszíti el anyját.