EUR: 322,80 Ft
CHF: 285,74 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Roy és Ádám Trió: új album és lemezbemutató nagykoncert

Több év folyamatos magyarországi és külföldi turnézás után RÁZ c. vadonatúj albumát mutatja be az ország egyik első számú koncertzenekara, a Roy és Ádám Trió az A38 hajón, 2017.03.30.-án!

A 2013-ban az év zenekarának választott együttes, a 2011-es Küldözési mánia c. nagylemez után 6 évvel új zenei anyagot készített. A “Trambulin”, a “Csapból is én folyok”, “Az otthon itt van”, “Az én órám másképp jár”, a “Visszasírom” és számos, a mai napig sokat játszott rádiós sláger után a trió felállásban koncertező banda – Csányi Zoli dobossal kiegészülve – teljesen új, üde zenei útra lépett, keverve a mai modern hangzást a tőlük megszokott tradicionális gitárzene minőségével.


Az egyenként is magasan kvalifikált, univerzális, nem mellékesen sztárallűröktől mentes muzsikusok most Takács Zoltán ‘Jappán’ és Szakos Krisztián zenei producer közreműködésével készítették el aktuális nagylemezüket, ahol a “royésádámos” hangzás és ritmusvilág már-már futurisztikusan keveredik az elektronikus hangszereléssel. A korong szövegvilága szintén egy kortárs kuriózum, az önirónia és tartalmas gondolatok megfogalmazásával a formáció ismét a high-tech minőség mellett tette le a voksát, mindezt persze könnyebben fogyasztható formában.

A szóban forgó album beharangozó első dalának klipje, a “Szerelmi állapot”, valamint a második, “Komolyan sírok” . dal zenés videója már elérhető a Youtube-on. Az új dalok Roy megszokodt rekedtes hangján, Ádám egyedi gitárjátékával és vokáljával, Csányi Zoli stabil és precíz ritmusvilágával és vokáljával szólalnak meg, friss-ropogós, mai zenei köntösbe öltöztetve. A korongra rákerült egy nagyon izgalmas duett is a különleges hangú Ív közremüködésével.


A lemezbemutató koncerten maximálisan a ‘rockzenélésé’ és új daloké lesz a főszerep, (a srácoktól megszokott és elvárt minőségben), de az ismert Roy és Ádám klasszikusokból és akusztikus megszólalású dallamokból is ízelítőt kaphatunk, ugyanis a zenekar ebben is kiváló.

A nagylemez hivatalos megjelenése Március 30.-án, a koncert napján az A38 hajón, ahol természetesen fizikai formában megvásárolható, ill. a zenekarral lehetőség szerint is szignáltatható lesz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.