EUR: 319,62 Ft
CHF: 277,03 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Belföld

Sokkoló levél! Dániel Péter szeretne vérügyész lenni

Újabb ellenzéki megmondóemberek villantak meg Dániel Péter exügyvéd és Bőtös Botond újságíró személyében a a nemzeti ünnepen – írja a PestiSrácok.

Dániel Péter levelében a szokásos, nívótlan gyalázkodáson túl valami más is van.


Dániel kifejtette, hogy Orbán Viktor meg fogja kapni a méltó büntetését, a „szarházi, hazug zugfirkász” PestiSrácok.hu-val együtt. Itt át is adjuk a szót a magyar törvények elől külföldre menekült, bukott ügyvédnek, hadd mesélje el ő, hogy milyen demokráciát szeretne:

Nemsokára a börtön faliújságján fogtok firkálni, nem pedig állami támogatásból, azaz közpénzen, szabadon! Orbán Viktor és aljas, fideszes bűntársai vagy lógni fognak vagy a börtönben fognak megrohadni és ha majdan ügyészként szerepet kapok ebben, akkor garantálom, hogy minden családtagjuk és minden bűnsegéd stróman vissza fog adni minden lopott és elsikkasztott vagyont, földet, céget, sőt még a trafikokat is. Legalábbis, ha majd pár év múlva én hallgathatom ki őket ügyészként, akkor biztosan… – ídézi a levél tartalmát a PestiSrácok.hu.

A lap beszámol arról is, hogy Bőtös Botond  a Soros-alapítvány által pénzelt Átlátszó, valamint az Index újságírója is mit írt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek